Hei :) jeg var i thailand i mai dette år . Der tr…


12:00am Jan 1
Hei 🙂 jeg var i thailand i mai dette år . Der traff jeg en dame jeg falt for . Har søkt 90 dagers besøksvisum . Der fikk vi avslag med begrunnelse for kort bekjenskap og fare for søker ikke returnerer hjemland etter endt visum . Men som inviterer for henne står jo jeg ansvarlig om hun ikke returnerer . Blir litt motsigenes det avslag etter min mening . Men noen som vet hvor lenge en må ha kjent personen og hvor mangen ganger man må reise ned for å bevise ovenfor ambasaden at det er mer enn bare en ferieflørt . Reiser foresten ned igjen i morgen for å besøke henne og familien . Hun har eget hus og en sønn også . Så faren for hun ikke returnerer burde ikke være for stor ? setter pris på svar og hjelp ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x