hei. jeg skal til thailand for første gang alene …


Roy Johansen 9:42am Jul 22
hei. jeg skal til thailand for første gang alene om noen måneder. er det noen som har vært i selve hua hin på hotel der? noen som kan gji anbefaling av hotel der?

Svenn Roger Johansen 10:01am Jul 22
Hilton er perfekt

Arvid Tåkeheimen 10:19am Jul 22
Hilton er dyrt

Helge Eide 10:32am Jul 22
Kom da heller med alternativ hotell i steden for å bare kommentere at det er dyrt.

Tina Johansen-Dahl 10:44am Jul 22
Anbefaler Hilton.. sentralt, god service, fine rom og rett ved stranda.. God ferie..:)

Ole Petter Skywlker Løbak 10:45am Jul 22
en burde kanskje skrive hva som er budsjettet for hotell oppholdet, lettere å anbefale noe da

Robert Gærnæ 10:50am Jul 22
Dersom du skal bo i sentrum er Thipurai City Hotell Et bra alternativ. Rent og pent og billig. Bestill 2-3 netter og bruk disse dagene til å sjekke ut forskjellige hotell. Det er ingen problemer å få se rommene og prisen du får der og da er ofte bedre enn på nett.

Aslaug Fløtre 11:07am Jul 22
Vi bor 8 uker på Huahin Grand Hotel, og er veldig fornøyde. Sentralt, og behagelig. Veldig hyggelig betjening. Vi har e-post, adresse. Betaler 16oo Bath pr.døgn for rom. Store rom.

Ottar Bang 11:14am Jul 22
Bodde på Royal paviljong 20 dager i fjor fint og rent og en kort spasertur ned til stranda igjenom by Men forslaget med å først bo 3 netter på et enkelt sted for så å sjekke ut priser på intresange hotel i nærheten et smart valg. Å ja Hilton er DYRT. Men fint, du får gjerne det du betaler for

Terje Morten Øksendal 11:19am Jul 22
Euro guesthouse er perfekt, Bakeri nede og greie rom over. http://www.euroguesthousehuahin.com

Ottar Bang 11:34am Jul 22
Hilton er veldig bra. Men som Arvid skriver dyrt for å være i THAILAND. Men noen ganger er det sikkert mulig å få en grei pris. Gjorde nettopp et raskt søk på Hotels.com. com, og fikk opp en pris for 8 netter på Hilton for 24701 NOK. Ikkenoe problem med å få et greit hotell for 8 netter for en 4-5000 nok. Og da har du spart 20 000 NOK. Men det finnes mange andre søkemotorer som gjerne er bedre. Jeg vet hvertfall at jeg kan gjøre mye gøy for 20 000 nok i Thailand ?

Audun Engesbak 11:59am Jul 22
Har vært på flere hoteller i HuaHin. Fellesnevner for alle opphold. Er der bare for å sove. Så lenge frokost er grei og seng et god. Og at det er aircondition så er jeg fornøyd med de fleste stedene. Hilton var oppskrytt. Sist bodde jeg her http://www.huahinloft.com/en/ Rimeligt. God frokost. Veldig koselig betjning. Gåavstand til jernbanestasjonen og sentrum. Kommer til å bo der neste gang også. Men nå er det mange andre like gode overnattingssteder i HuaHin. F.eks Sunshine Hotel https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297922-d1231886-Reviews-Sunshine_Guest_House_Hua_Hin-Hua_Hin_Prachuap_Khiri_Khan_Province.html

Jarle M. Elvegård 12:07pm Jul 22
Wannara Hotel ligger sentralt til, kort veg til stranda, mange spiseeteder i nærheten og frokostbuffet. Jeg skal bo i samme område ved mit neste besøk i Hua Hin, muligens Hua Hin White Sand Hotel. Forøvrig bestiller jeg alltid gjennom Agoda, som har mange gode tilbud.

Odd Inge Sørensen 12:51pm Jul 22
Chomsin hotell var greit. Nær stranden, rolig og frokost inkl

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno