Hei jeg min kone som er fra Thailand, jeg har et …


Jon Sønderland 11:26pm Apr 30
Hei jeg min kone som er fra Thailand, jeg har et spørsmål om jeg har lov til å oppholde meg i Thailand 4 måneder, kan jeg søke om et turist visum varighet på inntil 60 dager, søke på nytt på politistasjonen der nede nye 30 dager, så må jeg reise til et annen land f.eks Laos bli der i to dager å få nytt visa for enda 1 ny måned , kan dette la seg gjøre,

neste spørsmål når jeg søker om turist visa for 60 dager og viser kopi av betalte fly biletter utreise og innreise til norge 120 dager Thailandske ambassanden reagerer ikke noe på det ?


Tom-Kjetil Iversen 11:52pm Apr 30
Som gift med Thai trenger du ikke visum for å være i Thailand i 120 dager, først får du 30 dager, så en tur til emigration så får du 30 til for 1900thb, så ny tur til emigration så får du 60 dager for 1900thb, totalt 120 dager. Ta med deg papirer på at du er registrert gift i Thailand, noen passbilder, og kopi av hele passet når du drar til emigration.

Jon Sønderland 11:58pm Apr 30
så jeg som gift kan få to extention på emigrasjons kontoret utover mitt turstvisa er det rikitg oppfattet av meg ?

Tom-Kjetil Iversen 12:02am May 1
Sender PM.

Tom-Kjetil Iversen 12:10am May 1
Sendt deg et par meldinger 🙂

Geir Hustvedt 2:46am May 1
Har du minimum 49.000 kr på konto . Da kan du søke om 6 mnd. Multi entry turistvisum i Norge .

Espen Andreassen 3:28am May 1
På ditt andre spm. Jon, så bør du ha en utreise billett fra Thailand innen 60 dager når du søker om turistvisum.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x