Hei, jeg heter Knut Myrskog og har en drøm om og …


Knut Myrskog 3:50pm Apr 7
Hei, jeg heter Knut Myrskog og har en drøm om og bosette meg her i Thailand. Kom hit på 1 års visum for 2 uker siden for å besøke min sønn og kjæreste. Har veldig lyst på en jobb slik at dagene blir meningsfulle. Har fine dager med min sønn nå men må ha en jobb. Har noen tips eller lignende setter jeg pris på det. Åpen for det meste og har leder erfaring.
Takk.

Torunn Bjerke 3:52pm Apr 7
Tror ikke det blir så lett

Tom-Kjetil Iversen 3:56pm Apr 7
Arbeidstillatelse må du ha. Jobber du uten å blir tatt så ryker du fort ut av landet. Å det er bare for å servere en kopp kaffe i en resturant.

Espen Intai Wold 3:57pm Apr 7
Eget firma, er jo en mulighet. Finn noe å importere elle eksportere, og ansett en thai eller to.

Knut Myrskog 4:00pm Apr 7
Må ansette minimum 4 thaier og ha 2 mil. i egenkapital for og starte eget firma. Er inne på tanken. Takk for tilbakemelding.

Svenn Roger Johansen 6:22pm Apr 7
Du må kunne bedrive en form for jobb, via din datamaskin, på din leilighet. da trenger du ingen ansatte, eller å være redd for å bli kastet ut av landet. Det er her det blir vanskelig, for noen

Alex Norseman Hansen 6:31pm Apr 7
Gå på stranda å plukk søppel, alle vil tjene på dine tjenester over tid – rent miljø! Og i tillegg så slipper du å frykte for mangel på jobb, mye som blir skylt i land hver dag. Dette er en samfunnnsnyttig tjeneste, høyt verdsatt av natur og medmenneske.

Leif-Johan Igeltorp 9:07pm Apr 7
Må vel være enklest å stifte ett firma og ansette folk og deretter ta steg for steg. Det kan nok være en fordel at man er økonomisk uavhengig og egentlig ikke trenger pengene man liksom skal tjene. Men men folk flest har behov for en form for inntekt.

Bang Olufsen 12:15am Apr 8
Holdingselskap krever vel ett vist kapiatl innskud. Husker ikke eksakt men kan det være rundt 300.000 bath ?

Tom Stenshavn 12:16am Apr 8
Da er Knut Myrskog kastet ut av fra gruppa, og vil nok neppe få noen jobb i Thailand eller andre steder med den innstillingen og oppførselen han viser…..

Bang Olufsen 12:18am Apr 8
Det perfekte vil vel værra om en ikke trenger tjene penger i og med en har pensjon etc fra Norge og heller finne seg noe å aktivisere seg med, trene ett fotball lag, fluebinder kurs, Flisleggings kurs,,, For sistnevnte trenger dem hvertfall lære seg nedi der,,, :/

Bang Olufsen 12:45am Apr 8
Lever jeg lenge nok til å bli pensjonist ska jeg starte flislegger kurs i LOS,,, med pisken i bukselinninga. Den som ikke måler opp rommet og sørger for like kapp i begge ender vil få stygge striper på ryggen.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments