Hei! jeg har ett spørsmål, eller 2. Jeg skal til…


Knut Harald Lyngedal 6:42am Jun 14
Hei! jeg har ett spørsmål, eller 2. Jeg skal til BKK å hente en kamerat som kommer hit til meg på besøk i 4 dager, før vi reiser ned til Pattaya. Dersom han skriver adressen til huset vårt her i Buriram, må vi da melde til imm. eller politi at han er kommet hit iløpet av 24 timer, eller er det nok at han skrev opp adressen vår på kortet som fylles ut på flyet? Regner med at når vi sjekker inn på hotell i Pattaya så fikser hotellet dette med imm.

Thorbjørn H Olsen 7:22am Jun 14
Etter regelen så skal du registrere deg innen 24 timer hos emigration eller politi, vist han skal bo på hotell så sjekk at de registrerer han, gjelder når han skal til Pattaya eller andre plasser. Hjemme hos deg registrerer de han i Hisbollah til kona de eller deg. Bare og gjøre dette så du slipper bot i værste fall. Følg reglene i Thailand anbefaler jeg. Mange som sier , æh bare tull, gåt fint det. Men det er bare og gjøre det mener jeg.

Knut Harald Lyngedal 7:23am Jun 14
Hisbollah?

Petter Olaussen 1:07pm Jun 14
Den svenske ambassaden tok kontakt med ledelsen for immigration og fikk svar at om en skrev på boarding card om hvor en bor privat så trenger en ikke møte på immigration for for dette. Men det kan jo være noen tjenestemann på immigration som ikke har samme tolkningen av regelverket. Leste dette på FB visum Thailand

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno