Hei. Jeg har et spørsmål ang. en iphone jeg vil …


Richard Hildebrand 7:43pm Jun 1
Hei. Jeg har et spørsmål ang. en iphone jeg vil sende til kjæresten min fra Phimai, som for tiden er I Pattaya. Er det noe fortollingsplikter jeg evt har? Og er det noen som har noen tips om hvordan den burde pakkes inn eller hva slags pakketype den burde sendes som?
Jeg har nemlig hørt at elektronikk ofte forsvinner i posten i Thailand. ?
På forhånd takk

Erling Abus 9:18pm Jun 1
Kona baker og da leverer vi det på den lille busstasjon i Korat. Om mottaker venter på bussen i den andre enden går det gret til Bangkok. Da blir det direkte levert, fra hånd til hånd. Mulig det funke til Pataya også

Erling Abus 9:37pm Jun 1
Ikke noe Tull

Finn Raudskjegg Hallberg 11:39pm Jun 1
Thailand har en moms grense på 1000 b. Kjøpte noe fra ebay til 1500, måtte ut med 1400 moms,og gebyrer.
Kjøp den.i Thailand heller. Like dyr/billig der

Bjørn Kjelstadli 2:14am Jun 2
Vil fraråde å sende mobiler i posten til Thailand. Er stor fare for att den ikke kommer frem til mottager.
Anbefaler heller att du allierer deg med noen som reiser nedover fra Norge til Pattaya, og kan ta den med i håndbagasjen.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments