Hei. Jeg har blitt kjent med ei thaidame, og har k…


Audvald Sørnes 8:57pm Oct 7
Hei. Jeg har blitt kjent med ei thaidame, og har kjent henne i et år. Vi har møtt hverandre i februar, og skal ned til Bangkok igjen før jul. Hun er ei veldig hyggelig dame, har hjulpet meg med det praktiske da jeg var i Thailand, tok meg med rundt. Tok også godt vare på meg. Nå snakker jeg med henne om hennes opphold i Norge, og hun nevnte noe som jeg føler var uvanlig for min del. Hun nevnte at vi måtte dra til ambassaden for å ta fingeravtrykk i tillegg til å ordne papirer. Jeg er ikke sikker på jeg har skjønt henne fordi jeg mener å ha hørt at å ta fingeravtrykk var i forbindelse med å ordne en vigselattest, noe en turist måtte ha for å kunne date med ei dame. Laos var det vel, men Thailand? Jeg er litt bekymret fordi jeg har gått på et par smell fra tidligere forhold. Er det noen her som har kjennskap rundt besøkende i Thailand som må ta fingeravtrykk i forbindelse med Thai damer? Håper på svar. Takk. Mvh Audvald.

Frank Robert Solbakk 9:00pm Oct 7
har nett gått gjjenom både turist visum og giftemål og har ikkje måtte ta fingeravtrykk,

Rolf Jorgensen 9:04pm Oct 7
Thai avgir fingeravtrykk når de søker om visum til Norge. Dette skjer på visa søk senteret,

Audvald Sørnes 9:06pm Oct 7
Rolf, OK det var vel bare for Thai damen. Hun sa "vi skal gå og ta fingeravtrykk", og det var nok til jeg skvatt litt opp.

Rolf Jorgensen 9:07pm Oct 7
5555555

Audvald Sørnes 9:07pm Oct 7
?

Rolf Jorgensen 9:08pm Oct 7
Hva er 5 på thai? 😉

Audvald Sørnes 9:08pm Oct 7
kan du forklare meg, Rolf. takk 🙂

Geir Gjermstad 9:09pm Oct 7
Fem er Ha, så blir hahaha osv

Audvald Sørnes 9:09pm Oct 7
Haha

Geir Gjermstad 9:10pm Oct 7
Lykke til, uten fingeravtrykk ! Og med 555

Audvald Sørnes 9:11pm Oct 7
Takk, Geir 🙂 Jeg var litt redd det var noe lureri. Nå kan jeg puste lettet ut

Rolf Jorgensen 9:12pm Oct 7
Skepsis er sundt!;-)

Per Christer Konterud 9:12pm Oct 7
Alle som skal til Norge på turistvisum må ha fingeravtrykk registrert i Schengen-registeret. Må de ikke lever fingeravtrykk på visa-senteret, så betyr det at de har vært på "turne" tidligere ? …gjelder borgere av visse kategorier av land. Jeg regner med at Thailand ennå ligger i en slik kategori.

Audvald Sørnes 9:13pm Oct 7
Takk for gode svar, ha en fantastisk god helg godtfolk!

Audvald Sørnes 9:16pm Oct 7
hvorfor? forklar, Vidar

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments