Hei igjen! For en tid tilbake spurte jeg om forsla…


Turid Bergsmyr 12:28pm Jul 10
Hei igjen! For en tid tilbake spurte jeg om forslag til reisemål for førstegangsreisende til Thailand. Jeg fikk mange flotte forslag. Nå har jeg et par nye spørsmål. Jeg har hørt at Phuket er veldig turistifisert og nokså bråkete. Når man sier Phuket, mener man da i hovedsak området Patong beach? Er det veldig turistifisert i området Kata og Karon også? Det er vel områder/steder i Phuket-området som er roligere og mere idyllisk enn de største stedene?

Jeg ser på Google earth at det er litt åser og et nes sør for Kata som det kanskje kan være fint å gå turer. Noen som har erfaring/synspunkter på dette?


Are Opedal 1:22pm Jul 10
Patong, kata og karon har dem fleste turistene. Mai khao og Naiyang ligger på hver sin side av flyplassen og er rolige steder. Khao lak er fint sted 1.5 t kjøring fra flyplassen. Krabi er ca 2.5 timers kjøring fra flyplassen. Det er også mange andre steder som har fine strender i phuket, layan beach, bang thao beach, surin beach, kamela beach. Rawai er verdt eit besøk, chalong

Roger Thoresen 2:32pm Jul 10
Hei Turid, som spør om Thailand. Phuket-området er litt voldsomt med høy party-faktor og mye støy. Men Kata og Kata beach er en fantastisk strand – den fineste jeg har opplevd ! Vennlige mennesker og Thai-familier som har sitt område de deler ut madrasser og har matservering . De passer på sakene dine når du forlater. Anbefales ! Mvh Roger Thoresen .

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments