Hei godt folk. Hvis visumet går i orden, skal min…


Geir Atle Larssen 11:33am Jun 22
Hei godt folk. Hvis visumet går i orden, skal min samboer reise til Norge 28. Juli. Av de selskapene som går direkte, er det fullt hos Norwegian og Thai har veldig stive priser. Er det noen av dere som har erfaring med Emirates, via Dubai? Er den flyplassen lett og finne ut av for en lite reisevant kvinne? Tips mottas med takk. Ellers så er det "grønn vinter" her i Nord Norge, med temperaturer på rundt 10-12 grader. Grått og litt regn. Skal bli godt å komme tilbake til Korat og få litt varme i kroppen. Hils alle kjente. ??

Geir Kvammen 11:41am Jun 22
Emirates er topp,kjempe god service,lett og finne fram på flyplassen i Dubai,eg pleier å reise kl 01.35 fra Bangkok og får da 2.5time venting i Dubai flye til Oslo går 07.15.og her i Korat er de godt og varmt me noen tordenbyger av og til???

Sverre Sivertsen 12:04pm Jun 22
joda jeg har reist noen turer om Dubai, helt OK reise, jeg tror jeg har fløyet med det som finnes, glad for å slippe å fly mer, trives best på landjorda, synd du ikke fikk billett med Norwegian det var helt grei reise

Sverre Sivertsen 12:08pm Jun 22
Aeroflot kr 3700 28. Juli, jeg har ikke noe negativt å si om de heller 15 timer til OSL

Geir Atle Larssen 1:00pm Jun 22
Takk, så langt. Aeroflot er helt uaktuelt. Njet!

Sverre Sivertsen 1:50pm Jun 22
Man får kjøpt div ting og tang på pharmasy her i Thai så jeg våknet frisk å uthvilt i Bergen hver gang

Nils Henry Mathisen 3:19pm Jun 22
Jeg har,bra du bor prove.

Nils Henry Mathisen 3:22pm Jun 22
Jeg skal te THAILND me Emirates,har deist 2ganger tidligere bra.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments