Hei folkens : )) spørsmålet jeg lurer på kunne…

John K Solberg 8:26am Nov 28
Hei folkens : ))
spørsmålet jeg lurer på kunne jeg sikkert finne svaret på om jeg hadde leita litt rundt på nettet men jeg spør her for det er vel andre her som har erfaring rundt det. det jeg lurer på er om jeg mister noe av uføretrygda når jeg flytter nedover ?

Rune Furuli 8:30am Nov 28
er du ung ufør så mister du ung ufør tillegget

Ronny Næss 8:33am Nov 28
Hvis du har mer enn 20 års trygdetid etter fylte 16 år får du beholde hele uføretrygden din. Som skrevet over mister du ung ufør tillegget hvis du har det.

Egil Strømsvåg 8:33am Nov 28
leit litt rundt først du.. er nok besvart både på Nav og diverse andre seriøse kilder.. Ronny Næss..kjapt og kort forklart..vanskelig å si så mye på så liten plass..

Runar Wagelie 8:37am Nov 28
Set lønner seg i vertfall å få søknaden innvilget før du flytter!

John K Solberg 8:38am Nov 28
Nei jeg har ikke ung ufør. Har vært ufør i femten år. Trygdetid aner jeg ikke noe om men må vel bare sette meg inn i de greiene. Det er vel flere ting en må tenke på om en skal ta sjansen. Også er det vel som han skriver over her at jeg får leite litt rundt på nav og andre sine sider.

Ronny Næss 8:40am Nov 28
Du må uansett ta kontakt med NAV lokalt og få en eksport vurdering av trygden din. Det kan gjøres med en telefon, men tar noen uker før du får vedtaket fra dem.

Svein Øivind Dahlseng 8:44am Nov 28
Ser dere skriver ung ufør tillegg, er der andre tillegg gammel, ufør ufør, skadet, hjemløs, fatig osv, er ikke ufør selv da, bare spør om dere vet.

John K Solberg 8:50am Nov 28
det kan jeg også lure på ? Har jeg gått glipp av klingende mynt ? Hmm….

Johnny Dahl 9:23am Nov 28
Du får hele trygden, men hvis du velger og være frivillig medlem av folketrygden, så må du betale noen hundrelapper mer pr mnd, enn om du bor i Norge. Sparer det fort inn, da det er billigere og leve her enn i Norge ????

John K Solberg 9:57am Nov 28
Ok. Høres bra ut. Blir vel å reise ned for en mnd “prøvetur” før jeg bestemmer meg. Spent på hvordan jeg vil greie meg med kun trygda der nede.

Svenn Roger Johansen 10:12am Nov 28
Utviklinga er sånn at de som er trygdet, blir hengende etter, økonomisk. Men det vet du vel etter 15 år. Det som da er farlig, ved å bo i utlandet, er at man ikke kan være sikker på hva man får hver måned. Grunnet kursen

Runar Wagelie 10:15am Nov 28
Men har du noen sykdommer som du blir bedre av og være i varmen så anbefaler jeg deg å prøve ????

Svenn Roger Johansen 10:23am Nov 28
Jo det kan være bedre i varmen, men ikke bruk “brente broer” taktikken. Behold noe i Norge, eller kan det bli ruin om man skal flytte hjem igjen

John K Solberg 10:25am Nov 28
Nei å brenne alle bånd blir ikke aktuelt. da blir det mer aktuelt å ha fast ardresse i norge å leie der nede i perioder.

John K Solberg 10:25am Nov 28
Er der norsk NAV representant i thailand ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments