Hei er ikke så godt kjent ennå i Korat.Men er de…


Frits Ivar Olsen 3:24am Feb 17
Hei er ikke så godt kjent ennå i Korat.Men er de noen som vet om der er noen butikker som selger Thai møbler skap bord,komoer håndarbeid i tre.Var på en slik fabrikk utsalg for noen år siden i Sjang mai Sjang rai området.

Sverre Sivertsen 3:32am Feb 17
Nei det var rart i centrum har de et marked som selger tremøbler, men jeg har aldri sett en butikk, det viste ikke kjærringa heller

Bjørn Kjelstadli 6:13am Feb 17
Mener du Korat by eller i hele provinsen Korat? Synes folk bør være litt flinkere til å presisere det ? Kan lett bli litt forvirring når provinshovedstad og provins har samme navn.

Sverre Sivertsen 6:43am Feb 17
Jeg leter ikke etter noen ting jeg, men har bodd her i Korat en liten stund så hvis det finnes noe møbelsnekkere burde jeg ha sett det, jeg kan vel be Thai til å gi meg et hint, men det er en god del som selger slike møbler ikke langt fra jernbanestasjonen i centrum

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x