Hei er det noen her inne som har fått innvilget 7…


Bjørn Erik Lier 7:39am Feb 15
Hei er det noen her inne som har fått innvilget 7 day visa (D-VISA)….. i det siste??
Jeg er gift å har søkt dette… leverte papirene i Bkk den 23 jan og har ikke mottatt noe svar ennå eller dvs kona ikke har fått svar.
Har blitt fortalt at det varierer med behandlingstid fra person til person….
Takker for FORNUFTIGE svar….

Svein Arne Grønnevik 7:43am Feb 15
Vi leverte 18 November og da var "behandlingstiden" (les:tid i en skuff) 4 måneder. venter fremdeles til tross for at den angivelige behandlingstiden i dag er angivelig på 3 måneder. Andre har fått innvilget Familiegjenforening nylig etter bare 4 uker.

Bjørn Erik Lier 7:52am Feb 15
Familieinnvandring med ektefelle er en egen søknad, den søker jeg fra Norge, dette gjelder 7day entery visa.

Rolf Jorgensen 8:11am Feb 15
Dette variere utrolig mye har jeg inntrykk av, både D-visa og familiegjenforening. Noen får etter noen få uker mens andre har ventet i 4-5 mnd, forstå det den som kan:-)

Henning Unge-Lovende Haaland 8:32am Feb 15
Ambassaden opererer med 4 uker til 4 måneders behandlingstid på D Visum

Morten Nødtvedt 8:34am Feb 15
Vi leverte samtidig, 23 Jan i BKK hos VFS. Vi leverte både 7 dagers og familiegjenforening. Skal bli spennende å se om det er forskjeller i behandlingstid. Uten å gå for mye i detaljer tror jeg det er vurderinger av individuelle forhold hos begge parter som kan medføre at noen søknader tar lang tid mens andre glir lettere gjennom. Vi vet vel alle at det er visse ting ved søknader som kan få indikatorlampene til å blinke hos saksbehandlere, og hvis ting da må undersøkes nøyere f.eks i norske registre etc så går tiden fort.

Richard Jansson 8:36am Feb 15
Det varierer mye fra politi distrikt til politi distrikt. På behandlings tid. Fikk jeg opplyst da jeg søkte familiegjenforening. Noen politi distrikt er veldig sene. ☺️

Jan-Erik Johnsen 9:32am Feb 15
Behandlingstiden på D-Visum oppgir Ambasaden til 4 måneder

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno