Hei er det noen andre som har hørt rykter om at d…


Bjørn Arild Michelsen 4:43am Nov 16
Hei er det noen andre som har hørt rykter om at de vill la Foranger få 5 Års Visum her i Thailand ??

Phrao Dag 4:45am Nov 16
Er vel mulig å kjøpe både 5 og 10 og 20 års visa. Elite visa tror jeg det heter.

Kong Dani 4:45am Nov 16
Ikke bare faranger, men alle utlendinger som har penger kan få Thai Elite.

Espen Andreassen 4:45am Nov 16
Det var et rykte om det i 2004 ja, men jeg har ikke hørt noe mer om det siden da o.O

Bjørn Arild Michelsen 4:46am Nov 16
Ikke jeg heller,men en venn spurte meg i går,derfor innlegget 🙂

Morten Aasheim 4:52am Nov 16
http://www.thailandelite.com/glimpse.php

Bjørn Arild Michelsen 4:53am Nov 16
Takker for den Espen Andreassen det viste jeg ikke 🙂

Eirik Johannesen 4:58am Nov 16
Meget sannsynelig at det kommer 5 års visum neste år, pluss at de blir mange andre forandringer med visum.

Jukka Kellman 4:58am Nov 16
Ikke faranger, men alle farver

Richard Rasmussen 5:13am Nov 16
Har en høyesterettsdommer i Bangkok som halvkompis,.og da stod akkurat denne problematikk på min agenda å diskutere med ham. Selv om jeg ikke forventer at denne kan influere så meget ved å ikke være rette instans.

Jan Olav Wilborn Aamlid 5:33am Nov 16
Helt i starten kostet Thai Elite Baht 1.000.000. Tror prisen har gått opp. Fin service på flyplassen, slipper kø, gratis helseskjekk, golf. massage og avvslag på hoteller og restauranter. Var med fra starten, godt fornøyd

Richard Rasmussen 5:39am Nov 16
Som fastboende,..med kone og felles barn,.i flertall,..kunne jeg tenkt meg noe annet enn Thaksin kortet. Noe som er i tråd med hva Eirik Johannesen nevner lengre oppe i tråd. Det er på høyen tid at endringer skjer,..slik at menneskerett og hva som naturlig er følges ad. Det spinner ikke logikk i den nuværende modell,..som av meg oppfattes som en form for trakassering.

Jan Olav Wilborn Aamlid 5:48am Nov 16
I mitt tilfelle har jeg både kone og barn. Har også ett års visum i forbindelse med arbeidstillatelse, Denne må årlig fornyes. Bruker derfor kun Thai Elte kortet til ankomst Thailand, transport, helsesjekk og litt annet. På tidspunktet jeg kjøpte medlemskapet var det veldig bra, halv pris med Thai var jo utrolig.

Svein Normann Eriksen 11:38am Nov 16
Kan sikkert faa 50 aars opphold,men fremdeles maa du fornye hvert aar. Hvorfor gaar ikke folk her inn paa nettsiden til immigration? Der staar jo alt dere trenger og vite. Men ikke paa Norsk.

Svein Normann Eriksen 11:40am Nov 16
Og til underretning,saa er det ingen menneskerett og faa opphold i Thailand for faranger,selv om du maatte ha 15 unger.

Svein Normann Eriksen 11:43am Nov 16
Dette veit vel du des meste om Jan Olav,som har lang fartstid som businessgubbe ogsaa. hehe. Saa deg forresten paa TV her for lenge siden. Du ble intervjuet av en farangdude jeg ikke husker navnet paa. Da sa jeg til madamen, at han der karen kjenner jeg fra Norge. Med dataalderen ble verden mye mindre.

Bjørn Arild Michelsen 12:25pm Nov 16
Takker alle for fine innlegg her på mine spørsmål,mange gode innfoer,dokke e god 🙂

Hans Mathisen 12:19pm Nov 17
Sto en artikkel i Bangkok Post, fra turistmyndigheten, forslag om 3 år

Svein Normann Eriksen 3:15am Nov 19
Hvis problemet er en tur til Immigration 1 gang pr aar,saa vil jeg anbefale de som sliter,og flytte hjem.

Hans Mathisen 5:53am Nov 19
Sp var om Thailand skulle utvide 1 års visa til 5 år, Jeg sliter ikke med immigrationen. Når en vil flytte er en privatsak

Jukka Kellman 6:04am Nov 19
Det handler ikke bare om en tur immigrationen en gang per år men at med 5 års visa har man bedre trygghet; det er ikke sikkert at man får ny visa,det er ikke automatikk i dette. Dessuten er det for mange en lang vei til Immigrationen

Bjørn Arild Michelsen 6:16am Nov 19
Det er alltid noen som har den enkleste løsningen Reis hjem 🙂

Richard Rasmussen 6:49am Nov 19
Vi er hjemme. Selve definisjonen på hjem. Der kone og barn er. At passet mitt forteller at jeg er av norsk nasjonalitet er en helt annen sak.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments