Hei. En venn av meg skal nedover nå. Men han har …


Khun Chris 10:35am Jul 28
Hei. En venn av meg skal nedover nå. Men han har enveisbillett til Bkk. Mener og huske hvis man ikke har visum at man må vise returbillett eller en reservasjon på returbillett. Er det noen som vet dette med sikkerhet ?

Rune Furuli 10:38am Jul 28
Har vært diskutert uttalige ganger før dette med ulike svar.Sjøl har jeg reist flere ganger med enveis billett uten problemer.God tur til din venn!

Terje Skretting 10:42am Jul 28
Jeg vet med sikkerhet at på enkelte flyplasser/flyselskap risikerer du å bli stående igjen dersom du ikke har returbillett. Egen erfaring fra Manchester så du er helt avhengig av hvor nøye de er ved gaten.

Laila Hagen 10:43am Jul 28
Ikke noe problem, reiser alltid uten visum og enveis ?

Eirik Lambert Liland Jenssen 10:43am Jul 28
samme her alltid enveis uten visum.0 stress

Khun Chris 10:44am Jul 28
https://www.thaipost.no/trenger-man-utreise-eller-returbillett/

Khun Chris 10:45am Jul 28
Fant denne nå. Takk for hjelp 🙂

Terje Skretting 10:45am Jul 28
Det er IKKE riktig som Rune Furuli, Laila Hagen og Eirik Lambert Liland Jenssen sier. Jeg hadde ikke returbillett på samme booking og fikk beskjed om at jeg ble stående igjen dersom jeg ikke kunne vise returbillett. Jeg hadde returbillett på en annen booking som jeg heldigvis fikk hentet fram fra flyselskapets nettside og da var det OK.

Eirik Lambert Liland Jenssen 10:46am Jul 28
har nu reist 5 gang uten returbillett,så feil tar æ ikke. 🙂

Terje Skretting 10:47am Jul 28
Og som jeg har sagt: Er man heldig (sikkert i de fleste tilfellene) så går det bra, men har man crew ved gaten som er regelstyrte så kommer man ingen vei uten returbillett.

Bjørn Arne Pedersen 10:50am Jul 28
Har aldri måtte vise retur bilett, men det er bare å inn på norwegian.no å bestille bilett, skrive ut & avbestille innen 4 timer så er det problemet løst?

Jørn Aasland 10:59am Jul 28
Sitter på flyet hjem fra BKK nå. Det eneste du gjør, er å angi returflight nr. Departure delen på imigration-kortet. Jeg har skrevet feil flere ganger pga små utflykter i regionen. Aldri noen spørsmål.

Terje Skretting 11:02am Jul 28
Det er ikke riktig. Når du står ved gaten for å gå ombord i flyet har du enda ikke fått noe immigration-kort – og det nyttet ikke med bare et flightnummer i Manchester. De som har vært "heldige" må ikke ta det til inntekt for at alle kan reise slik – fordi man som sagt kan risikere å bli stående igjen på flyplassen. Vil man gamble så er det bare å reise uten returbillett. Som mange har sagt så går det som oftest greit.

Bjørn Kjelstadli 11:02am Jul 28
Problemet er ved innsjekk, det er opp til flyselskapet man bruker. De som tror det går greit alltid får bare tro det….

Anders Rydeberg 11:05am Jul 28
Jag kör ofta 55-60 km/h på 50 väg utan att få böter. Betyder det att det är lagligt då?! ?

Jørn Aasland 11:18am Jul 28
Jeg vil sef. bifalle de som sier at du bør ha returbillett… Jeg har alltid hatt det…

Khun Chris 11:22am Jul 28
Ringte ambassaden for og evt ha en returbillett, de svarte at det holder med en reservasjon eller lignende. Bare et bevis på at man skal ut av Thailand innen 30 dager. Dette med flyselskapene er jo varierende. Grunnet er vist at flyselskapene kan få en bot hvis passasjeren ikke følger visumreglene. Men jeg skal si ifra hvordan det gikk 🙂

Ole Kedwattha Tingvoll 12:10pm Jul 28
Jeg fikk e-post fra Thai ambassaden i Oslo der det stod at man IKKE trenger retur, men må ut før frist. Har hatt denne e-posten med på mange reiser, men aldri prbl. ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x