Hei alle sammen. Jeg håper jeg kan få et fornuft…


Lars Storrøsæter 6:00am Feb 7
Hei alle sammen. Jeg håper jeg kan få et fornuftig svar fra noen av dere. 🙂 Jeg er gift med en kambodsjansk dame etter norsk lov. Vi har snakket en del om å flytte tilbake til Norge fra Kambodsja. Jeg har registrert adresse i Kambodsja og har ikke opparbeidet meg det økonomiske kravet UDI krever for at hun kan søke om familiegjenforening med meg i Norge. Jeg tenker litt høyt for meg selv og ser etter måter og kunne få det til uansett om min økonomi er under UDI sitt krav. Er det noen andre land i nærheten av norge, f.eks. sverige eller danmark jeg kan flytte med min dame? Jeg vet om en annen som er dansk som flyttet til tyskland med sin kambodsjanske kone selv om hun ikke hadde innvilget parmanent opphold i danmark. Der måtte de bo i to år før hun lovlig kunne bosette seg i danmark. Dette gjelder en kambodsjansk dame, men tror det er mange lignende for Thailandske damer. Håper noen kan hjelpe meg. 🙂

Jan-Erik Johnsen 6:02am Feb 7
Dette er ikke noe problem du sjekker hvilket EØS land du oppfyller kravene til og melder flytting der du oppfyller kravene deretter søker du familiegjennforening 🙂

Lars Storrøsæter 6:03am Feb 7
Jeg har ingen inntekt og vise til. Det er problemet siden jeg skatter til Kambodsja. 🙂

Jan-Erik Johnsen 6:04am Feb 7
om du skater til Kambodsja så har jo du en inntekt

Lars Storrøsæter 6:05am Feb 7
Ja, men jeg tviler på myndighetene i EØS stoler på systemet her. De har ikke et fungerende system i kambodsja. Her går det på at jeg slenger inn noen hunde dollar når jeg ønsker det til skattemyndighetene. 😛

Lars Storrøsæter 6:05am Feb 7
Derfor er det mye det er vanskelig å vise til for myndigheter i EØS 😛

Jan-Erik Johnsen 6:07am Feb 7
Ok om du ikke har lovlige penger så har du ett problem da du ikke har noe inntekt.

Lars Storrøsæter 6:08am Feb 7
Jo, jeg har jo lovlige penger, men skattesystemet i kambodsja er veldig underutviklet. Er frilans oversetter så er jo et fullt lovlig yrke. 🙂

Jan-Erik Johnsen 6:09am Feb 7
Ok men om du ikke kan vise til Inntekt så tror jeg du må glemme familiegjennforening til EØS

Jan-Erik Johnsen 6:11am Feb 7
Da er det best og flytte til det Eøs landet som er lettest og få familliegjennforening til og få deg en inntekt slik at du oppfyller minimums kravet. For deretter og søke familiegjennforening med din kone.

Geir Hustvedt 6:33am Feb 7
Hun kan søke om ett års multi entry visum til schengen . Kan da være i norge 3 mnd. Islengen mens du opparbeider deg lønn i norge slik dere kan søke om familie gjennforening .

Frode Pedersen 6:55am Feb 7
Han har jo utbetalt en del penger ver måne om det er nokk hører no at de forlanger over 250000 kr i inntekt i Norge . Og de må ha en adresse .

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno