Har totalt 64 reiser t/r OSL-BKK, og for første g…


Geir Engely 10:17pm Nov 26
Har totalt 64 reiser t/r OSL-BKK, og for første gang forsøkt Aeroflot.
Siden priser og kvalitet henger sammen, vil jeg dele min erfaring med Aeroflot.
Service og komfort var "helt ok", men Superjet 100 fra OSL til Moskva var lite og helt uten form for underholding/TV/musikk el.l.
Flyturen til BKK gikk greit, men SÅ begynner rotet.

Ingen bagasje dukker opp.
Blir fortalt av "Bagage Caim" på BKK at Aeroflot er det eneste selskapet som opererer til BKK som ikke lar Thaiaene søke opp bagasje. Dermed måtte jeg vente på flyplassen i mange timer, tilfelle den kom med neste fly – noe den ikke gjorde. Russerene hadde sendt den tilbake til Oslo de… 🙁
Takket vært Thai Airways, fikk de sendt den etter, dagen etter – men KJEDELIG!!

Så kom dagen for hjemreise:
Bagasjene dukker ikke opp igjen,- står igjen i Moskva.
– Er det virkelig mulig!?!?

Ps. Flyplassen i Moskva virker lite organisert – kun EN enste til å sjekke passet til 380 passasjerer fra BKK og kun ETT åpent sjekkpunkt for sikkerhetskontroll er for dårlig.

Helt klart definitivt den dårligste erfaringen på ruten OSL-BKK, av alle jeg har forsøkt (Lufthansa, Norwegian, Thai, Qatar, Emirates, British Airways, KLM).
Forøvrig er min favoritt Qatar – også de som oftest har best pris på business (2-for-1 tilbud ofte, betyr under 10.000/pr person på business) er billig. Og de KAN service og har helt nye flotte fly (787 + 380/777) 🙂


Stian Alexander Jørgensen 10:46pm Nov 26
Har brukt de en gang pga fulle thai "busser" fra OSL. Funket veldig bra for meg, men jeg vet at når ting begynner å kladde så blir det bare mer og mer. Qatar om 2 uker, ikke prøvd de før 🙂

Morten Prestegård 10:48pm Nov 26
har brukt dem mange ganger aldri noe problem

Hans Johan Grumheten 11:04pm Nov 26
Har 61 turer til BKK og har brukt Aeroflot noen ganger, er litt armer og bein av og til har vært! Men bagasjen har kommet hver gang, men vært litt redusert på tur hjem med lang ventetid i Moskva, blitt noen kilo borte der på noen turer! Her ikke brukt dem etter at det ble redusert servering der, selv om det kunne være en fordel å ikke dele fly med 350 drita Russere!

Lars Tiller 12:15am Nov 27
Aeroflot henger igjen siden krigen! Har flydd ruta en del ganger.. Men som gammel SAS ansatt/Radisson betalte vi 10 prosent av billetten, som du nevner er mange av selskapene toppers? klm er også generøse??

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments