Har hørt at vi fra utlandet som bor eller har hus…


Johan Presthus 8:40am Jun 12
Har hørt at vi fra utlandet som bor eller har hus, leilighet i Thailand, ikke kan utføre reparasjoner eller utføre andre endringer på eget hus, bolig. Dette skal utføres av thaier. Er dette riktig? Om hva vil skje om vi utfører slikt arbeid selv og det blir oppdaget av myndighetene?

Arve Lisland 9:28am Jun 12
Blås i hva du hører.
Leste nylig reportasje med Imigration om dette og de sa tydelig: GO AHEAD!
Ikke slike faranger de er ute etter.

Thomas Andreassen 10:04am Jun 12
Det er regler for dette men det er spesielt når du driver business de kan være strenge. Ditt eget hus er ikke noe problem. Vet en som skulle fikse vegg og gjerde rundt sin restaurant og fikk 50000 bath i bot og måtte rive det han hadde gjort for deretter å få thaier til å gjøre det igjen mot betaling. Vet ikke om det er røverhistorie men men. Bygg i vei og be politimester i bygda på en øl så ordner det meste seg 🙂

Terje Kjernlie 10:20am Jun 12
Dette varier fra plass til plass. Å det er noe de sliter med å få alle tjenestemenn til å følge samme retningslinjer. Når jeg hsdde immigration her på befaring angående mitt visum fikk jeg stilt en god del spmål. Bla. hva kan jeg gjøre selv. Det var lik null. Husarbeid kunne jeg gjøre. Men ikke vedlikehold, hjelpe til på farmen osv. Så det blir jo litt opp til hva man gjør og hvor man bor. Her hvor jeg bor er det så langt unna immigration at her er det ikke noe problem.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments