Har en lille diskusjon med min kone om hva prisen …


Lars Klok Nielsen 5:38am Mar 2
Har en lille diskusjon med min kone om hva prisen er pr Rai, land til at dyrke ris med mere , ikke til at bygge hus på.
PS vi skal ikke kjøpe men er lidt nysgjerrig, dette her er i Nong Han ca 25 km fra Udonthani og på landet .

Olav Aakernes Smith 2:23pm Mar 2
Basert paa prisen paa ris siste 25 aar, ville jeg anta at prisen for 1 rai ikke boer overstige 30-50000 bht pr. rai ut ifra den lave avkastningen paa ris pr. idag, ogsaa for gummi, andre produkter kan vaere bedre, palmeolje f.eks. Hvis vanning situasjonen forverrer seg tror jeg at det kan bli lave priser fremover paa kjoep av land. Store omraader med rismarker i Isaan, Nord og Oest vil bli oedelagt. Jeg vurderer rent oekonomisk og utifra risk/reward de neste 5-10 aar, ikke ut ifra foelelser som gjerne er i relasjoner hvor slike kjoep skjer og prisen ikke betyr saa mye og hvor kjoepet er en gave til konens familie. Jeg ville ha holdt meg langt unna slike investeringer idag.

Svenn Roger Johansen 8:11pm Mar 2
50000 bath på rai. Utafor Ubon

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments