Har en enebolig for leie med svømmebasseng i et r…


Tommy Lorvik 3:40pm Apr 23
Har en enebolig for leie med svømmebasseng i et rolig strøk med vakthold på innegjærdet omrd hvor det er flere boliger. Dette er ca 5 km fra Pattaya sentrum ved Na Klua.Boligen har 3 soverom med dobbelseng på alle 2 med eget bad pluss et bad utenom. Airconditionen på alle soverom og i stuen. Fullt utstyrt kjøkken. Er innegjærdet eiendom så ingen ser inn. Parkering under tak med elektrisk portåpner. Her kan du nyte fine rolige dager. Pris for en uke er 5500kr. Lengre periode på minimum 6 mnd er leien 40000 bath Pr mnd eller etter avtale. Flere som ikke skjønner forskjell på kort og langtidsleie her så nå står det svart på hvit her.Ta kontakt pm eller e-mail Tommy.lorvik@gmail.com

Terje Long Noatt Leknes 4:04pm Apr 23
Ser veldigt flott ut,men for trangt,0 hage og 0 frihet til å gjøre hva du vil med din egen plass???

Torkell Björgvinsson 6:04pm Apr 23
Va stiv pris

Kjell Arnfinn Arstad 6:22pm Apr 23
Bård Arne Løvås ?

Runar Wagelie 6:30pm Apr 23
Helt ok mnd leie, 87120 baht?.

Stig Becklin 6:42pm Apr 23
Ca. THB 3000/døgn. Ikke så gærnt, det er det man må betale for et vanlig "superior-room" på et middelklassehotell i en hvilken som helst by verden rundt. Her har man et hav av "superior-room" + masse annet så jeg synes dette er et kupp. Kanskje ikke beliggende i "paradis" men likevel ikke helt borti veggene kostbart.

Runar Wagelie 6:47pm Apr 23
Dette er tull Stig Becklin å det vet du godt selv ?

Stig Becklin 6:56pm Apr 23
Tuller ikke Runar. Vet godt at jeg kan leie en kåk i nærheten av en eller annen strand for THB 30000/måned og mindre enn det i noen tilfeller. Kommer mye an på standard og beliggenhet, det er ofte "adressen" som koster. Har selv bodd og leid stor fin leilighet mitt i Pattaya og nære stranden til kun THB 9000/måned. Den samme leiligheten koster det samme den dag idag.

Torleif F. Bruvik 7:00pm Apr 23
Samme hus får mann for mellom 30-40 000THB i måneden, dette er langt fra sentrum og er priset alt for høyt etter slik markede er.

Lars Kristian Normann Hansen 7:04pm Apr 23
Det står ingen ting i denne tråden om at du MÅ leie. Det er kun en informasjon om at det ER til leie. Har du ikkr råd til det så hopp over dette og gå videre!! Folk assa!!!

Stig Becklin 7:06pm Apr 23
He-he, bra Lars Kristian.

Per Arne Wold 7:20pm Apr 23
Føler

Trond Magnus Hansen 7:21pm Apr 23
Trist og se at alle innlegg på facebook om det er salg av en lysestake i Pakistan, en stakkar polakk som selger pampersbleier på Facebook, sykkler en nintendo, utleige, uansett hvor det er Nordmenn inne på den siden så skal altid noen forklare at dette kan du få billigere en annen plass. Slike kommentarer burde ført til utestengelse umiddelbart. Alt er priset forskjellig overalt ta til dømmes 1boks coca cola den blir som regel solgt for 18kr i butikken vist du kun vil kjøpe en kjøper du en 10pakning koster det som regel ca 10kr boksen. Prøver du deg på salg av 1brett 24stk for 150kr er det altid en eller annen idiot som kommenterer at spar solgte det billigere sist uke. Hva så??

Dette er et bra tilbud med tanke på pris, stand osv de som kommenterer at du kan få alt billigere burde blitt kastet ut/fått en advarsel av admin.


Runar Wagelie 7:23pm Apr 23
Trådstarters pris ser ut til å vere en meget bra pris?, det er bare å ta en titt på ddproperty.com så ser man det fort?.

Carl Frederic Fiskvik 7:45pm Apr 23
Location location location. Jo bedre beliggenhet, jo flere er interesserte.

Eivind Håkonsen 10:59pm Apr 23
Ca 20 ooo nkr i md er ikke billig i alle fall.Norske priser ++

Stein-Erik Finholt 11:26pm Apr 23
Skal jo bare være inne før å søv,når mainn ferier,nok med hotellrom til 1,500 bath i døgnet

Phrao Dag 11:46pm Apr 23
Sveinung Kristiansen mulig bedre enn å velge hotell?

Tommy Lorvik 12:38am Apr 24
Om noen syns dette er for dyrt kan jeg selge boligen for 8 mill bath. Prisene ligger mye høyere i dette strøket. En ble solgt for 12 mill for noen mnd siden så er ikke ute etter å tjene meg rik nei. Det kan jeg gjøre i Norge det?

Tommy Münster 12:44am Apr 24
Lure på om dere alle kommentere på samme måte, til alle som leier ut via finn.no når dere ikke liker prisen???? Tenker dere ikke gjør det. Hvorfor da blande dere her, når dere ikke vil/har råd å leie dette likevel. Tommy skrev ikke at dette var ment for folk på minste pensjon/trygd som tenker trygd=antal chang. Om Tommy priser seg ut, ja da vil han fort finne ut dette sjøl, da ingen vil leie hos han. Har han kunder, ja da er prisen rett. Kjør på Tommy Lorvik å gi faen i tullinger.

Per Engelseth 1:03am Apr 24
Husk at leiepris avhenger av kontraktslengde. Dagspris dyrest, så ukentlig, månedlig etc. såkalte "lave" månedsleier forutsetter ofte 12 måneders kontrakt. Så er det BBB faktoren….

Arild Bo Andersen 1:46am Apr 24
Mange som mener dette er det
.

Arild Bo Andersen 1:48am Apr 24
Mange mener dette er dyrt. Nyttig info. For meg. Det er vel dette forumet er til for?

Charlie Cabron 1:56am Apr 24
hvor mye depositum tar du?

Tommy Lorvik 2:03am Apr 24
Har aldri sagt jeg er billigst eller dyrest. Bare sier en pris jeg så er det opp til folk å bestemme. Jeg må ikke leie ut men kommer med et tilbud til folk som ikke vil på hotell. Opp til hver enkelt hva de ønsker.

Jack Sigvartsen 3:06am Apr 24
Hvorfor operere med Norske priser i Thailand.
Omregnet til mnd-leie blir det kr.22.000 NOK.
Får jo leid fett hus i "kollen" til den prisen………. Hmmmmm

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno