Har du bil i Thailand? Jeg kjøpte en Isuzu LS – …


Espen Andreassen 5:53am Feb 13
Har du bil i Thailand?

Jeg kjøpte en Isuzu LS – 4×4 – 3 liter – Automat – 4 dørs, i 2011 som jeg har vært strålende fornøyd med.

Nå er det snart på tide med en bil nr 2 i huset og jeg vurderer en Honda Accord siden mesteparten av kjøringen er på motorvei og jeg kunne tenke meg en behagelig bil og synes det er fornuftig å kjøpe en bil som er produsert i Thailand pga pris.

Hva slags bil har dere og hva er deres anbefalinger/erfaringer med biler i Thailand? 🙂


Phrao Dag 5:55am Feb 13
Dette tør jeg nesten ikke svare på 🙂 Blir nok trolig litt preget 🙂 Men som bil to å landevei, så ville nok en Toyota Camry vært noe jeg ville valgt.

Daniel Luke Varley 5:57am Feb 13
Jeg har en Ford focus S, den er å anbefale. Men kanskje litt lav om du bor på landet

Tore Tollefsen 6:05am Feb 13
http://www.consumerreports.org/sedans/honda-accord-vs-toyota-camry-which-should-i-buy/

Finn Arne Bøe 6:10am Feb 13
Toyota Camry ville vært mitt valg hvis jeg skulle bytte til den typen av bil. Min siste bil i Norge var en 2001 mod Camry. Den var kjørt 456.000 km da jeg solgte den. Nå to år senere har den gått 487.000 km og akkurat passert en ny EU – kontroll. Fremdeles med original motor, drivverk og rustfri.

Morten Aasheim 6:13am Feb 13
Kjøp en 3 år gammel 5-serie Diesel til under 2 mill. Mye garanti og gratis service igjen (5år), og en helt fantastisk knirkefri kjøremaskin i forhold til Camry og annet japansk rask.

Arne Natee Alme 6:15am Feb 13
Var jeg deg, da ville jeg ha provd alle tre….Honda, Nissan og Toyota. Provde svigerdatter sin nye Honda City her om dagen, og ble skuffendes overrasket over stoyisolasjon, d.v.s. mangel på dette ! Min 22 år gamle Chevy Van leverer atskillig mindre veistoy ! Samme med Navara, mye roligere. Må innromme at etter alt for mange biler igjennom årene, er jeg svak for Accorden……men har ikke provd den asiatiske utgaven.

Sigur Syvertsen 6:18am Feb 13
Har hatt 3 stykker – 2 Izusu og 1 Mazda – alle bra biler. Den siste var det en som skrelte sida på i en sving.

Bjørn Kjelstadli 6:19am Feb 13
Prisforskjell Camry vs Accord? Avstand til forhandler, betyr det noe for deg?

Carl Frederic Fiskvik 6:24am Feb 13
Hva er årsaken til alle pickup’ene i Thailand egentlig?

Geir Solvang 6:25am Feb 13
Selv kjører jeg en Nissan Teana v6 2009 modell, meget fornøyd. Kjører også mye med en Honda Crv, veldig god bil, liker den nye Honda Civic, men aldri kjørt den. Blir vel smak og behag. Civic er er jo en god del billigere enn Accord da, og det er jo ikke dumt,

Arne Natee Alme 6:28am Feb 13
Jo storre bil, jo bedre sikkerhet ! Ser da bort fra disse vanene som ruller…. 🙂

Knut Harald Lyngedal 6:41am Feb 13
Jeg har en Honda Accord 2,4, mod 2014, er veldig godt fornøyd

Ib Bernt Rasmussen 6:44am Feb 13
Eg kjøpte en 6 år gammel Camry 2,4 Hybrid for 6 mdr siden,,,,kjempa fornøyd med den.

Runar Wagelie 6:48am Feb 13
I dag er det akkurat 2år siden vi kjøpte denne. Isuzu D-max Z Prestige Ddi VGS 4 dørs dobbel cab. 2.5 L. Automat. 2 hjuls drift. Er kjempe fornøy?.

Knut Byberg 7:21am Feb 13
Toyota Vioz

Bjørn Tore Ingebretsen 7:21am Feb 13
Mazda cx3 eller 5? Og kjøre sedan bare langs motorvei er kjedelig. Ser mer når en kommer seg litt opp i høyden.

Jons Loe 7:23am Feb 13
Større bil mer sikkerhet.. Det er min tanke

Rune Einrem 7:28am Feb 13
Alt annet enn pickup er konebil

Hans Johan Grumheten 7:30am Feb 13
Når du skal kjøpe tenk på to ting, ny eller brukt, og hvilket slag med tanke på salg igjen! Toyota er det sikkreste når en skal selge personbil. Jeg kjøpte en ny Fiesta Sport for 4 år siden, jeg ga 699.999, når jeg solgte den for en mnd siden fikk jeg til slutt 300.000 for den, DVs at jeg tapte 400.000. Det andre er om du har kontant, har du ikke det blir en 3 år gammel bil dyrere enn en ny. Dette pga renter som gjerne på ny bil er 1-2% mens en brukt er det 15-18%. Noe annet er også at det er gratis forsikring på en ny bil. Når det er sagt så dekker forsikringen i Thailand bare 80% av bilens verdi så om du kjøper en bil til 1.000.000 og krasjer på turen hjem har du egentlig tapt 200.000.

Brynjar Håkstad Isaksen 7:34am Feb 13
Trenger i alle fall bil med solide dempere – de motorveiene sliter på understellet 😉

Geir Atle Larssen 7:48am Feb 13
Honda Civic, den nye, høster mye god kritikk. Nydelig bil å se på også. Grei pris for såpass god standard. Sjekk den ut feks. på YouTube. https://youtu.be/279YjRgym88

Willy Fardal 7:59am Feb 13
Kjører Camry !!!

Ingard Eriksen 8:53am Feb 13
Nissan juke

Richard Rasmussen 9:00am Feb 13
Det aller beste å gjøre er nok å prøve begge Espen Andreassen! Med så kort tid imellom som mulig,.for eventuelt gå tilbake til den første du prøvde å ta en ekstra titt. Det er nemlig slik i bilverdenen at det er ofte den siste bilen man ser på man ender ut med. Det å veie for og imot disse to,.blir mye en smaksak. En nær venn av meg her er glimrende fornøyd med sin Accord med 3 liters V6’er,.og passer hans personlighet egentlig bedre enn hva en Camry ville gjort. Ikke det at Camry’en ikke ser ut som et sexy råskinn,..for det gjøre den,.synes jeg,..med sine delvis futuristiske former som er rettningsgivende for hvordan bilene mer vil se ut fremover. Honda har valgt å holde litt på sin innøvde stil,..med litt mer buer og bøyer,.kontra Camry som er litt mer kantete og har et litt mer aggresivt utseende. Det var egentlig på tide at Toyota var tøffe nok til å våge,..siden bilene deres i omtrent samtlige modeller har hatt et plagsomt gammeldags og kjedelig preg. Likevel,.og det skal ikke noen ta fra dem,.er Toyota kvalitet,..og bil å stole på. Camry virker til å ha mer innvendig volum,.og har også et snev Limousine preg i sitt utseende,..mens Accord er muligens litt mer sportsbil formet. Det hele blir nok smak og behag.

Bjørn Brøchner 9:01am Feb 13
Pic up er liksom Thailand for meg,har selv en 07 Chevrolet Colorado god bil med lite tull.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments