Håper ingen blir fornermet – det er iallfall ikke…


Sigur Syvertsen 1:27pm Jan 28
Håper ingen blir fornermet – det er iallfall ikke meningen.
For det foerste har jeg vært inne i en prosess når det gjelder Phuket en stund.
En ting er at jeg ble ranet fullstendig på rommet foerste kvelden fra soendag til mandag, 25,o1.
En blir sur og sint av slike ting – men i lopet av 16 år har jeg blitt ranet for langt mer enn det – det er slike ting jeg vet kan skje, og tar med i betraktningen, selv om det er med på å oedelegge ferien.

Heldigvis har jeg en venn jeg kunne låne penger av og reiste hjem foerst i dag. Vel – det er sånn som skjer.

Hovedpoenget mitt er at jeg begynner å bli drittlei hele Phuket – uten å moderere språkbruken. Det er flere grunner til det; det er stort sett de samme typer steder som går igjen, samme maten, samme typer mennesker. Og som fastboende begynner å bli lei av de sigende turistmassene som ikke ser ut til å ha annet å ta seg til enn å sige rundt uten mål og mening -bortsett fra mat og noen oel. De som ikke drikker alkohol og ikke sitter ved barene, hva driver de egentlig med – har de noe å gjoere etter solnedgang. Jeg tviler sterkt på det, og tror mange holder på å kjede seg ihjel.
Tar jeg feil er det jo fint

Etter 16 år er liksom grensa nådd for hvor engasjert en er i hele turistmaskineriet
Folk får gjore seg sine egne tanker om det.

Jeg kunne tenke meg at noen andre kunne ta over hovedansvaret for denne gruppen.
Ikke minst fordi det oppleves som det stort sett er meg som er aktiv her – legger inn bilder ogsåvidere.
Nå ser jeg heldigvis at det begynner å forandre seg – og det er bra.
Mn medansvarlige Tore Bjaaland Har gjordt en god jobb med å være med å dra det hele igang – men det er fint å se at bloggen begynner å leve litt på egenhånd – så stå på folkens.

Forelopig kommer jeg til å trekke meg litt bort fra siden. Tror den begynner å klare seg bedre selv etterhvert, så får vi se hvordan gruppen utvikler seg.

Jeg er nok ikke så langt unna.
Av naturlige grunner finnes det ingen bilder å poste….:)
Men mulig jeg reiser tilbake om ikke alt for lenge – jeg vil ha ferien min der, og skal passe bedre på.
Så har jeg truffet så mange "gale mennesker" at det begynner å blitt mere moro, og ikke alle disse barmenneskene som går 10 på dusinet.

Reagerer du på dette, eller blir provosert, så gjerne la meg få hoere….:)

Og en annen ting (sorry) er det et sted med kjoett saus og poteter, så dra endelig og spis – jeg kan og vil ikke bestemme alt som blir skrevet, bortsett fra det som er åpenbart spekulativt….:)


Roger Marcussen 1:39pm Jan 28
En turistplass, da er alt der, fra tragiske robberier til dei "samme" røre karene som er der. Ikke mye nytt sånn sett, det skal jeg være enig med. Når jeg er der så er det for dykkingen sin del, og om kveldene siter jeg ofte i huset sammen med kona, hus ser på Tv, og jeg redigerer bilder og legger ut på min blogg ( rogerracing.net ). Noen ganger ute å spiser med venner, eller alene, alt etter hva som passer. Kanskje noen timer på stranden, der treffer jeg ofte kjentfolk, som jeg kanskje tar lunsj eller en pils sammen med. Men at det skjer så mye nytt hver dag, det gjør det ikke, og det gjør det ikke hjemme i Norge heller 🙂

Sigur Syvertsen 1:44pm Jan 28
Hoeres flott ut – kanskje det er jeg som er for ensporet…..:)

Geir Lauve 1:50pm Jan 28
Man kan kanskje bli litt for lenge på Phuket ja. Har du vurdert å forhale østover, til andre sida, Krabi? 🙂 Jeg hører mange har det. 😉

Roger Marcussen 1:51pm Jan 28
Tror ikke det Sigur, at du er ensporet. Men at det skjer mye nytt og spennende der hver dag, det gjør det ikke, uten at du gjør noe for det selv. Jeg har scooter og bil, men bruker mest scooter, med den så har jeg nesten kjørt over hele den sørlige delen av Phuket øyen, i skogen, og på dei mest utrolige plasser, tar bilder av alt som er flott, og rart, det kan du se på bloggen min. Nye badeplasser og strender, samt "nye" spiseplasser mest tiltenkt dei lokale… får alltid dagene til å gå, kan ikke sitte å vente på at noe skjer 🙂

Sigur Syvertsen 2:05pm Jan 28
Jeg liker ikke Krabi – har bodd der en periode.

Sigur Syvertsen 2:17pm Jan 28
Scooter er det beste redskapet for å oppleve og oppdage nye ting på Phuket.. Trenger ikke skje noe nytt hver dag – men det med å treffe nye og spennende mennesker – enten de er faranger eller thaien, som gir tilværelsen en hyggelig hverraskelse – der en treffer mennesker både på godt og vondt. Men helst de som har et positivt forhold til tilværelse, som kan så mye engelsk at en kan ha en meningsfylt og interessant samtale med. Ekte mennesker der vennligheten, smilet og engasjementet ligger utenpå kan en alltid ha givende og hyggelige samtaler med – men dessverre synes jeg å treff slike genuine mennesker alt for skjelden.

Sigur Syvertsen 2:26pm Jan 28
Traff enslik kvinne nå som er noe av det vakreste jeg har sett. Jeg innså at jeg var for mange år eldre og tenkte aldri på å sjekke henne opp. Menfor å bryte isen mente jeg at jeg trengte en soester, for det har jeg ikke – også som en måte og forskre om at jeg ikke ville prove på noe. Og den slo an – etter foerste dagen kalte vi hverandre kun bror og soester.. Og hver gang hun så meg kom hun nermest lopende og ble moedt med et smil som kunne drepe, og hadde kkontakt resten av kvelden. Hun var veldig opptatt av kroppen, og jeg lurte på når hun skulle ha barn…..ne, hun skulle ikke ha barn, men ville gifte seg . Fikk vite da at hun var 36 år, og kjente hude vrenge seg. Hadde noen fortal at hun var 18 – 20 ville jeg ha trodd det. Slike ting er med på å forlenge livslengden til slike halvoldinger som meg.

Sigur Syvertsen 2:30pm Jan 28
Vel – skulle jo holde meg litt unna – sorry……:)

Roger Marcussen 2:39pm Jan 28
Bare hyggelig Sigur…selvsakt er det å ha noen "fornuftige" å snakke med, som høyner kvaliteten. Jeg pleier å treffe et ektepar i fra Norge, i noen uker hvert år, og vi har mye morro sammen, alt fra scooter ekspedisjoen til dykking.. Men denne vinteren kan jeg ikke reise, og det plager meg, savner dei 5 ukene jeg har hatt der hvert år, og noen andre tre uker. Tror snart jeg slutter på jobb, og blir der om vinteren 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments