Hallo Hallo godtfolk. Meg, fruen og en kamerat dra…


Tommy Turtle Loholt 1:55pm Jun 10
Hallo Hallo godtfolk. Meg, fruen og en kamerat drar til Thailand 9sept-5okt. Andre gangen jeg drar dit, men første til fruen. Hvor mye er lurt å ha med i baht på en så lang tur? Vi kommer til å utforske en god del, og vil også shoppe litt billig greier, muligens noe dyrt på kjøpesenteret i thailand. Noen tips? Og hva bør vi få med oss? Lyst å klappe både løver og alt som er, hehe. Og finnes det en plass man kan spille streetfootball med thaier? Gjorde det for 3 år siden, men det var på utkanten av Phuket. Kunne tenkt meg å gjøre det igjen.

Kong Dani 1:59pm Jun 10
Hvis du har baht, så ta med deg det du har. Men ikke kjøp baht i Norge. Shopping, det gjør man overalt, spørs hvor man er og hva man ser etter. Hold dere unna underholdning med dyr om dere bryr dere om dyr. Her er litt generelle tips. www.thaipost.no/thaitur-for-dummies/

Steffan Bråten 3:01pm Jun 10
40000 baht pluss MasterCard eller visa

Tom-Kjetil Iversen 3:10pm Jun 10
Blir nesten som å spørre hvor dypt er havet når det kommer til hvor mye thb man bruker!

Tina Charlotte Bø 3:18pm Jun 10
Hvis du skal "klappe" løver så er du mest sannsynlig med på dyremishandling. Og hold deg langt unna tiger tempelet da de gang på gang nå har blitt avdekket for grov dyremishandling, og de holder på å bli fratatt tigrene sine. Jeg drømte også om å klappe løve, tigre før..fram til jeg leste om hva disse dyrene faktisk utsettes for. Mye bedre å besøke sancuatries der dyr har blitt reddet, foreks elefant sancuatry, eller se dyrene på avstand fra safari foreks.

Lars Brede Jørgensen 5:45am Jun 11
1000 nkr PR dag PR person

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments