Fra de gode gamle dager, den fantastiske tiden

Den tid mannen fortsatt gikk i skikkelige sko, kunne rape i en bar, det var tiden da kvinnfolk måtte være kvinnfolk, det var tiden for det feminine. Tiden da kvinnfolk fortsatt fødte barn, det var ingen tvil om at poden var et resultat av et godt gammeldags knull. Det var tiden da kona skrev handlelapp. Det var tiden da vi puttet ølposen i S-laget posen for å unngå folkesnakket, det skulle på bordet, berga, sjøen eller bygdafesten til kvelden. Du kom ikke uten øl dit!

Nå har vi stort sett datastyrte kvinnfolk her i kalde nord, du må booke tid for felles familiemiddag og reservere tid i halmen. Ungene bor stort sett i barnehagen, SFO hvor de lærer foreldrenes rutiner og likestillingspolitikk.

We_Can_Do_It!.jpg

Ville ikke ha kvinner «med snørr og svette» og «klumsete uestetiske bevegelser» i konkurranser – Aftenposten

Det er helt fantastisk å se Asiatiske, Arabiske, sør Amerikanske kvinner har sine kvinnelige verdier i behold og bærer de med stolthet…. Det er forståelig nok blitt en stadig større etterspørsel etter disse kvinnene, jeg mener kvinner som er stolte av å være kvinne og ta det ansvar som kreves av en kvinne.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments