Fortsatt agenter utenfor visumsenteret (VFS)? Hei …


Dag Ekeberg 4:34am Aug 31
Fortsatt agenter utenfor visumsenteret (VFS)?
Hei på dere, jeg tenkte å spørre om litt input her. Det er nå fire år siden Thailands Tidende skrev om visumsenteret til ambassaden i Bangkok (link til saken under). Da var visumsøkere plaget av pågående agenter utenfor senteret som lurte folk til å betale for unødvendige ting. Etter den tid har senteret flyttet to ganger, senest i mars i år. Jeg forsøker derfor å finne ut av om dette problemet fortsatt eksisterer. Ofte er det slik at thaier aksepterer slik oppførsel uten å klage. Men hvis noen her har erfaring med at det fortsatt er pågående agenter utenfor VFS som river og sliter i folk, så ville det vært fint å få vite dette. Også om det er noen som har erfaring med upassende oppførsel eller dårlig service fra de ansatte i VFS – noe vi også har hørt om tidligere.

Dag Ekeberg 4:34am Aug 31
http://www.thailandstidende.com/component/k2/item/1991-ambassaden-sliter-med-visumsenter

Svein Arne Andal 7:48am Aug 31
Der var masse folk på utsida som spurte hvilket land hun skulle til,sa dei kunne hjelpe,men dei var ikke påfåande.Inne på visumsenteret var dei veldig høflige,papirene blei levert inn på en onsdag,mandagen etterpå var visumet klart.

Eivind Håkonsen 8:32am Aug 31
Var der i mai og ingen plaget oss utenfor. Jeg satt på uteresturangen mens hun var på visakontoret.fikk ordnet reiseforsikring inne på ett av kontorene. God service på visa kontoret.

Pål Ballo 12:07pm Aug 31
Var der i mai med fruen, folk på utsiden var meget hyggelig og lite pågående, inne derimot var det en fyr som var meget pågående og oppførte seg nesten som om han jobbet der. Meget pågående og ubehagelig fyr.

Pål Ballo 12:28pm Aug 31
det var inne hos VFS, virket som om det var akseptert av de ansatte der og at han hadde forkjørsrett i lukene der inne.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments