For galt, men kanskje en riktig ting å gjøre ogs…


Jerry Hansen 4:17pm Jan 8
For galt, men kanskje en riktig ting å gjøre også i Thailand? Ikke misforstå, jeg ville foretrukket at alle i Thailand skulle hatt skikkelig kjøre-opplæring, det være seg moto eller bil.

Roar Husby 5:02pm Jan 8
Ikke mulig på kort sikt. Her kjører de bike fra de er 10-12 år og mange lærer seg trafikkbildet godt. Større problem med filskifter og forbikjøringer. Men tror du et førerkort hjelper ? Not. Det har med intelligens å gjøre. Eller bedre sagt oppvekst.

Jerry Hansen 5:05pm Jan 8
Burde kanskje gjøre sånt som vi har gjort i Norge? Eks tok du lappen på bil før -79 så fikk du også lappen på lett motorsykkel automatisk, alle etter det må ta et eget førerkort for det… Kanskje på tide at man gjør noe ala det i Thailand?

Roar Husby 5:10pm Jan 8
På mange områder praktiserer thaier trafikken bra. Eks i rolig trafikk de tar hensyn og de overholder vikeplikt. Store kjøretøy kommer først.

Jerry Hansen 5:26pm Jan 8
At store kjøretøy kommer først er ingen bombe…, dem tør ikke noe annet.. Jeg for min del har aldri sett "rolig" trafikk i Thailand, men det hadde vært ålreit å oppleve det for da hadde kanskje jeg også tørt å kjøre bil der nede 🙂

Roar Husby 5:31pm Jan 8
Jeg kjører mye bil. Og det er en god skikk at store kjøretøy går først. Har kjørt i BKK og hele sørthailand. Enig i at mange thaier kjører aggressivt men det må vi ta hensyn til. Pluss unngå å kjøre etter kl 18. Mange er beruset og mange har film på frontruta. Da blir sikten dårligere i mørket.

Jerry Hansen 5:37pm Jan 8
Ang store kjøretøy… dem tør ikke noe annet, har ingenting med skikk å gjøre.. T.o.m i Norge lar man store kjøretøy gå først, vikeplikt eller ei. Jeg har et svart/ hvit syn på trafikk-kulturen i Thailand… Ser ingenting positivt i den kulturen…Kravet burde være at det eksisterer en viss form for kjøre-opplæring, men detb finnes ikke.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments