Fly nå med Norwegian premium class, fly over Rus…


Arne Iversen 9:13am Nov 6
Fly nå med Norwegian premium class, fly over Russland og flytiden var 10 timer. Og 5 minutter. Det var store og gode seter med rikelig av benplass. Den utenlandske betjeningen var hyggelige, det ble servert Middag og frokost , begge smakte godt. Drinker var det ingen mangel på, en fikk rikelig av de også uten å betale, men jeg bestilte direkte av betjeningen. Muligens annerledes når man bestiller via skjermen ( som lå i armlenet). Det var ikke Dreamlineren som fly denne gang, men et behagelig fly. Tror det først er problemer med Norwegian når de ikke klarer å stille opp med fly, men min avreisedato gikk helt fint selv om årets første sne falt denne dagen, og skapte kaos andre steder enn på Gardermoen. Jeg kan anbefale Norwegian på bakgrunn av min erfaring.

Tom Raymond Lindberg 9:21am Nov 6
Dette er flyet fra Oslo i går.

Fredrik Bøhleng 9:45am Nov 6
Flott med fin start på ferien? Hvordan fly var det? Trodde ikke Norwegian hadde noe annet enn 787 Dreamliner på longhaulflighter…? Er i hvertfall 787-8 den som er på vei hjem fra Bangkok akkurat nå i hvertfall? Uansett, n-joy Thailand ?

Tom Raymond Lindberg 10:06am Nov 6
Norwegians rute fra Bangkok i dag går ikke over Russland ?.ser ut som den kommer over Georgia/Polen

Tom Raymond Lindberg 10:14am Nov 6
12t 24 min


Morten Strande 10:20am Nov 6
Joda det var Norwegian Dreamliner " Edvard Munch livery" som fløy til Thailand i går. Og de flyr nok snart over Russland, i dag også!

Tor Erik Larsen 10:40am Nov 6
Tom Raymond Lindberg de har begynt å fly over Russland ?

Olav Elias Lerberg 10:54am Nov 6
Hva kostet biletten ?

Dag Roth 1:04pm Nov 6
DY7202 har fløyet over Russland helt fra det Kaspiske hav ved Baku og flyr snart inn over Latvia. I går fløy den samme Dreamlineren DY7201 også over Russland

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments