Fikk i dag på tlf beskjed fra mitt lokale utenlan…


Hans Martin Ødegård 9:26pm May 30
Fikk i dag på tlf beskjed fra mitt lokale utenlandskontor at hvis min thailanske stesønn skal komme til Norge , må han søke et såkalt innreisevisum. Han har bodd i norge i tot 5 år , men er nå i Thailand på 6 året. I følge ud , har man ikke mistet sin rett til opphold så lenge man ikke har fått et skriftelig vedtak på dette. er det noen som hvet om dette har et annet navn…finner det ikke på nett , og om jeg event kan søke for han…? hvor lang behandlingstid er det..?

Arne Fjeldsbö 10:07pm May 30
Det tror jeg heter D-visum, du må bruke samme skjema som vanlig turistvisum men du må merke alle papirer med D-visum og gi beskjed om dette når du leverer inn papirene. Koster 60 euro, behandlingstid 1-2 mnd

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x