Får ikke oppdatert min Ipad 4 til IOS 9.3. Får m…


Geir Atle Larssen 5:09am Mar 28
Får ikke oppdatert min Ipad 4 til IOS 9.3. Får melding om at "kan ikke verifisere oppdateringen" fordi jeg angivelig ikke er tilkoblet internett?? Men, det er jeg, og internett tilkoblingen (wifi) fungerer perfekt. Noen som har en lettfattelig forklaring på dette??? ?

Frits Ivar Olsen 5:18am Mar 28
Hei.Er nu kommet heim til Norge.har samme problemet med min ipad,får opp samme meldingen når jeg skal oppdatere ios 9.3.

Geir Atle Larssen 6:07am Mar 28
Kan fikse det selv, men har en gammel bromdunge av en pc, og jeg har heller ikke den usb kabelen som man trenger. Tar den til The Mall. Mulig de kan fikse det. Se her: http://appletoolbox.com/2016/03/ios-9-3-activation-error-update-fix/

Sverre Sivertsen 1:45pm Mar 28
http://www.op.no/nyheter/it-og-telekom/fritid/derfor-krasjer-iphonen-din/s/5-76-271426

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments