Fanden ikke dumt.


Jørn Aaron Barstad 4:24pm Mar 3
Fanden ikke dumt.

Torgeir Braute 4:50pm Mar 3
En thaier som har fått norsk statsborgerskap kan også beholde sitt thai pass.

Per Johansen 4:51pm Mar 3
Rare greier.Trodde dette var n realitet jeg.Flere Thaidamer her i Østfold som fikk pass i fjor.De har både Norskt og Thailandsk pass.

Jørn Aaron Barstad 4:53pm Mar 3
var det ikke slik at de mistet sitt pass etter noen år? eller er jeg på villspor.

Knut Johansen 4:55pm Mar 3
Ja, har jo vært diskutert opp og i mente at dette var lov. Nå ser man svart på vitt at det IKKE er anlednig til å ha to pass eller statsborgerskap. Ønsker man å bli norsk statsborger må man altså si fra seg det andre!!! Foreløpig!!!

Magne Riseth 4:56pm Mar 3
Thai får beholde det I dag

Per Johansen 4:56pm Mar 3
Jeg prata med politiet her for 3-4år siden.Da måtte de si i fra seg statsborgerskapet for å få norsk pass.Nå er det mulig får Thaier med 2 Pass

Runar Wagelie 5:07pm Mar 3
Litt vanskelig å si i fra seg det thailandske statsborgerskapet da det faktisk ikke er mulig for en thai.

Stein Mikalsen 5:10pm Mar 3
Man blir tvunget til dobbelt statsborgerskap i noen tilfeller, det burde ikke være noe problem å ha to pass. Jeg har to og har hatt dem i mange år.

Torgeir Braute 5:11pm Mar 3
Om en thaidame som har vært gift med en norsk statsborger i minst 5 år kan søke norsk statsborgerskap og dette gjøres hos det lokale politiet i Norge som videresender søknaden til UDI og behandlingen tar opptil et år,i verste fall.så får en brev om dette er innvilget og så får en passet utlevert hos politiet og beholder thai passet.

Torgeir Braute 5:20pm Mar 3
For min del viser jeg til min erfaring som er så ny som som for ca.17 mnd.siden og min faglige vurdering er jeg ikke psykotisk eller lider av vrangforestillinger! Det er mitt siste bidrag i denne saken,he…he….

Arne Lode 5:21pm Mar 3
Brasil er vel et av svært få land hvor dette er mulig mot den norske stat.

Bjarte André Eriksen 6:13pm Mar 3
For Thaier ble dette lov fra 1.1.2015

Bjørn Kjelstadli 7:20pm Mar 3
Denne artikkelen gjelder nordmenn….

Remi Andersen 8:16pm Mar 3
Her er et brev fra UDI som jeg kom over på Asia forum.

Per Stian Larsen 11:35pm Mar 3
Kanskje jeg endelig kan få både norsk og svensk statsborgerskap… yey

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments