Etter man har fått godkjent vigselsattest i Norge…


Peter Storvik 2:48pm Dec 3
Etter man har fått godkjent vigselsattest i Norge, må disse papirene så stemples av Skatt og Fylke, UDI eller lignende før man gifter seg i Thailand? Fylkeshuset i Molde sa nettopp dette, men det har jeg aldri hørt om før.

Er det ikke ambassaden eller konsulatet som stempler dette før jeg eventuelt gifter meg?


Ronny Næss 2:55pm Dec 3
Jeg fikk ett stemplet og underskrevet dokument fra skatteetaten som het prøvelse av ekteskap utført i utlandet. Dette leverte jeg på ambassaden i Bangkok. Fikk tilbake fra dem ett dokument på engelsk og fikk det oversatt til thai før vi kunne gå på amphur. Deretter når alt var godkjent i Thailand måtte jeg sende certificate of marriage og registration of marriage til mitt tilhørende skattekontor for at dette skulle bli godkjent i Norge.

Peter Storvik 2:57pm Dec 3
Ja, det stemmer Ronny. Jeg har forøvrig dette "prøvelse av ekteskap utført i utlandet" både på norsk og engelsk, da jeg har hørt rykter om at det skal være på engelsk.

Men for å ikke avspore.. Det er stempel på disse papirene jeg sikter til. Trenger jeg noen stempel foruten fra Skatteetaten før jeg leverer det til ambassaden/konsulatet?


Ronny Næss 3:02pm Dec 3
Det holdt når jeg giftet meg i 2013, vet ikke om det har kommet endringer etter det. Lykke til 🙂

Ivan Johansen 3:36pm Dec 3
Trengte ikke noe stempel for 3 uker siden heller, da giftet jeg meg.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x