Erfaring fra Immigration Lop Buri i dag: Var i dag…


Steinar Aass 10:56am Jan 18
Erfaring fra Immigration Lop Buri i dag:
Var i dag hos Immigraton for å kjøpe Multiply Reentry til mitt Non Immigrant Visa. Var der ca kl 09:30 og det tok ca 10 minutter til jeg fikk mitt pass tilbake med stempel ferdig. Oppdaget da at jeg hadde fått Singel Entry. Etter å ha gjort Immiration Officer oppmerksom på dette tok det 2 minutter å få korrigert stempelet i passet til et ME. De la seg "flate" og beklaget feilen.
Lærdommen fra dette blir derfor: Sjekk stempel/datoer du har fått før du forlater Immigration Office 😉

Jarle Karlsen 11:36am Jan 18
Hva kostet dette?

Roger Marcussen 5:21pm Jan 18
Da skal vartfall jeg til LopBuri neste gang å ordne dette, for i Phuket går det ikke så fort 🙂

Audun M Angen 5:50pm Jan 18
Då veit eg det !!ikke så langt til Lop Buri fra Laminaria der eg bor når eg er i Thailand 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments