Er det noen som har erfaring med steinsprut? Vi ha…


Rune Lisether 12:27am Dec 8
Er det noen som har erfaring med steinsprut?
Vi hadde bilen på service forrige helg og de mente at vi burde bytte frontruta. De fortalte at særlig vinterstid i Thailand så er temperaturforskjellene så store at det er risiko for at hele ruta kan sprekke. Forsikringen dekker i så fall dette.

Jørgen Udvang 12:39am Dec 8
Jeg kan ikke huske sist jeg kjørte uten steinsprut, og jeg er ikke død ennå. Jeg har heller ikke opplevd at frontruten har sprukket, men selv om den gjør det er den jo laminert, så det er bare det ytre laget som sprekker. Da bør man jo skifte rute. Når det gjelder påstanden om de store temperaturforskjellene… vedkommende som sa det kan umulig ha vært i Noreg 🙂

Kim H. B. Salvesen 1:20am Dec 8
Jeg hadde byttet. Har opplevd selv at ruten sprekker. Det er ikke hyggelig. Bedre å være på den sikre siden

Morten Gjermundnes 1:26am Dec 8
I norge får vi reparert steinsprut om ruta ikke har sprekt opp. Den her har begynt å sprekke ser det ut som, så jeg hadde tuta å kjørt til sprekken kom i synsfeltet mitt når jeg kjørte. Først da hadde jeg bytta. Ikke krav heller om noe annet.

Roy Johansen 1:30am Dec 8
Du får kjøpt utstyr for å reparere denne selv. Enkel hjemmebruk rute reperasjon. Den virka litt stor men for å bevare den litt lenger så kan man gjøre det selv. Kan bytte om du føler for det.

Svein Normann Eriksen 1:34am Dec 8
For det foerste,saa er vel tempforskjellene stoerre i Norge. F.eks hente ut kjerra i 20 blaa,etter et opphold paa verksted med + 20. For det andre, hvis ruta skulle sprekke av en eller annen aarsak,saa er det laminert glass i frontruta.Ikke herdeglass som i de andre rutene i bilen. Den blir ikke hvit av sukkerbitglass slik som i gamle dager. Faar du en sprekk som gaar over synsfeltet til sjaafoeren,saa forlanger biltisynet i Norge skift rute. Men,det sier vel seg sjoel at man vil faa daarligere sikt da. Men man doer heldigvis ikke om ruta sprekker. Ta tre Valium og to boller hvis engstelsen er for voldsom.

Rune Lisether 1:41am Dec 8
Jeg bekymrer meg ikke så veldig Svein Normann Eriksen, men samtidig så liker jeg at ting er i orden.
Det har også blitt noe overflate rust på stigtrinnene. Dårlig kvalitet siden bilen kun er 2 år gammel. Stigtrinnene er 3. parts utstyr og dekkes ikke av garanti, så det må også tas på forsikringen.
På de nye Pajeroene så er stigtrinnet i aluminium. Jeg hadde håpet de kunne montere disse, men ikke sikker på at de passer

Svein Normann Eriksen 3:12am Dec 8
De lokale gutta klarer og faa til det meste. Bare soerg for en forhandspris. Vi blir som regel alltid forsoekt lurt. hehe

Svein Normann Eriksen 3:17am Dec 8
Det som er skummelt med aa kjoepe brukte kjoeretoey her, er at Thaiene driter i service og vedlikehold. Bare bilen starter og gaar,saa er ting ok for dem. Stakkaren som tar over en slik doning,kan risikere aa faa store utgifter. Ta eksempel vedlikehold paa bolig. Husene faller jo omtrent ned,foer de tenker paa rep. Aarsak, lite eller ingen penger.

Rune Lisether 3:31am Dec 8
Pris blåser jeg i. Forsikringen dekker dette uansett

Frank Kristian Svendsen 3:39am Dec 8
Bytt ruta så slipper du å irritere deg over dette noe mer Rune 🙂

Bjørn Arild Michelsen 3:41am Dec 8
Byttet Frontruten på min Fortuner 4000 Bath Toyota ville ha 7000, så det er ikke dyrt,

Bjørn Arild Michelsen 3:46am Dec 8
Greit det ,eg hadde en tulling som ikke brukte bilbelte når jeg måtte bremse,han skallet i frontruten og den sprakk,han fikk reiningen på 4000 Bath 🙂

Bjørn Arild Michelsen 4:00am Dec 8
Men det va skummelt jeg hadde bare ca 20 km når jeg bremset,det sto plutseligt en 6 åring i veien da jeg bremset på meteren ,men kompisen kom som en rakett rett i ruten og det gikk fort,forferdeligt fort,det er da en forstår hvor viktig det er med beltet,6 Åringen kom ikke til skade da den ikke traff jenta og bilen ikke hadde større fart ,dette var inne på et boligfelt her nede med fartsdempere.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x