Er det noen kloke hoder, eller “globetrottere” som…


Terje Moe 8:17pm Sep 1
Er det noen kloke hoder, eller "globetrottere" som kan gi meg en forklaring på hvorfor den samme billetten er 500 kroner dyrere på Norwegian.COM, enn Norwegian.NO ?
(Brukte dagens vekslingskurs på Google + DNB, og prisene ble innhentet på samme tidspunkt)

Øivind Torbo 10:20pm Sep 1
Jeg vet ikke. Jeg ser dette låssymbolet på høyre side, og ser ikke det samme låssymbolet på venstre. Vises https://www……..på venstre side på nettadressen. Jeg leser om at det er nettsvindel på norwegians nettside. Vanskelig å si. Jeg ville ha sett på begge på nytt, og forsikret meg om at jeg ikke ble svindlet. Ellers har jeg ingen andre svar.

Øivind Torbo 10:20pm Sep 1
Jeg kunne ha testet dette selv, men min tid er begrenset. ?

Sven Allan Nylund 11:11pm Sep 1
Man kan oppleve at prisene går opp og ned flere ganger. Prisene er dynamiske, det vil si at om det er noen andre som sjekker prisene på den dagen har gått helt til bestilling, men dropper å bestille. Kan neste mann som sjekker få en litt høyere pris, men deretter går ut og inn igjen og førstemann som ikke bestilte, har avbrutt sin bestilling får man prisen denne hadde fått på sin bestilling.

Jens Lomsdalen 3:10am Sep 2
Vet ikke , men jeg tror at flyselskapene som andre selskaper tar så mye som markedet er villige til å betale.

Lars Klok Nielsen 3:45am Sep 2
Du bestiller bare på Norwegian.no så slipper du og tenke mer på det.
Hvis du bestiller i en annen valuta så er der jo både valuta påslag og hele pakken

Tor Aage Antonsen 4:15am Sep 2
Det ikke mange er klar over er det sitter en nettleser som teller antall mennesker som er inne op siden. Er det mange påloggede går prisen opp. Så altså heretter bestill reisen når det er lite trafikk på nettet.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno