Er det noen her som vet om det er lov å ta med es…


Rita Skjønhaug 7:47am Jan 3
Er det noen her som vet om det er lov å ta med esigarett til Thailand?har hørt at det ikke er lov?hadde vært fint om noen vet så jeg ikke får problem?

Sebastian Gjerde 7:49am Jan 3
Fra hva som er sagt her før er det ikke lov å ta med inn eller å bruke i Thailand.

Espen Andreassen 7:56am Jan 3
http://www.thaivisa.com/forum/topic/926368-e-cigarettes-light-up-and-face-years-in-jail/

Bjørn Kjelstadli 7:56am Jan 3
http://lovepattayathailand.com/e-cigarettes-vapers/

Liv Åse Holten 10:07am Jan 3
Det har med tollavgift ( ? ) å gjøre dette forbudet, og loven kom i 2014 eller kanskje enda tidligere. Vi har tatt med me e-sig og brukt de både 2014 og 2016 og aldri hatt noe problem. I Vietnam er det ikke noe problem mex E sig, men derimot Singapore ble en del E-sig tatt ifra oss. I Malaisia var det heller ikke noe problemer. Og ikke Filipinene/Cambodsja/Laos.

Eirik Lambert Liland Jenssen 1:45pm Jan 3
går det an og lage festet innlegg øverst på siden her ?? samme spørsmål dukker jo opp her i ny fane hver eneste dag… så kunne jo vært greit med litt festet informasjon 🙂

Tor Klungtveit 5:05pm Jan 3
det er forbudt,,,uloveligt i thailand.

Aksel Olsen 6:08pm Jan 3
Litt dumt og oppfordre til lovbrudd ! de fleste hyler og skriker når de ser unger på motorbike uten hjelm , eller 25 stk bak på planet på en Isuzu …. er dere for Narkotika også ?

Daniel Bond 6:15pm Jan 3
Kan jo vurdere snus, nicotinspray tyggis eller lignende. Sikkert godt av å bryte opp rutinen litt så lenge du ikke skeier helt ut og begynner å røyke igjen?

Morten Aasheim 6:17pm Jan 3
Ingen som oppfordrer til lovbrudd. Bare forteller det som det. Det er absolutt ingenting å bekymre seg for. Forresten, prostitusjon er også ulovlig. I’m just saying..

Rita Skjønhaug 6:22pm Jan 3
Tror jeg holder meg til loven jeg,så da slutter jeg med esig hvis jeg skal til Thailand,og det tror jeg at jeg klarer,for jeg er trassig??

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments