En ny reiseguide om Thailand

Velkommen til denne nye reiseguiden som handler om en av de vakreste plassene i østen, smilets land Thailand. Tusenvis av nordmenn reiser hit hvert eneste år, og det var etterhvert blitt et av de mest populære reisemålene utenfor Europa. På denne siden vil du kunne finne informasjon om de mange forskjellige feriestedene som finnes i Thailand. Mange forslag til reiseruter rundt om i landet kommer, litt om de forskjellige landsdelene og noe av alle severdighetene og aktivitetene som finnes rundt omkring i dette ferieparadiset.

Du kan her lese om kjente steder som Bangkok, Chang Mai, Chang Rai, Pattaya, Hua Hin, Phuket, Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan, Koh Lantah, Phi Phi og mye annet. Thailand har så utrolig mye å by på av opplevelser og flott natur. Den fantastiske verdenen under vann, og alt man kan gjøre på og i vannet.

Har du forslag til noe som børe være med, eller kanskje det er noe du savner? Ta kontakt på ferieithailand (at) hotmail.com. Alle tips eller forslag tas i mot med takk, for å gjøre denne reiseguiden så bra som mulig. Til slutt er det vel bare å ønske alle solelskede nordmenn en riktig god ferie til Thailand.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x