En meget lang tråd fikk meg til å riste på hode…


12:00am Jan 1
En meget lang tråd fikk meg til å riste på hodet så det nesten falt av. Og der kan nok noen finne et billig poeng, det er derfor de fikk et helt gratis av meg nå. Det er fordi det er billige poenger og ikke fakta som interesserer for mange her.

Ikke si det høyt.

En politimann stopper en sjåfør som ikke har gjort noe galt og hun vet at hvis hun betaler 200 bath så kan hun kjøre videre. Men ikke si det til noen.

Hvis du er en fallang og får problemer i trafikken med en thai, da er det du som blir buret inne uansett og må betale kausjon før du kommer deg ut av tullet. Men ikke si det høyt.

Du kommer til et offentlig kontor og sitter en hel dag å venter på et papir så er det din feil. Du har ikke tilbudt damen 1000 bath for å gi deg papiret. Men det er vel heller ikke noe en bør fortelle om.

Listen er lang over alle negative ting som en må komme seg gjennom i Thailand, dette var bare en liten skrape på overflaten. Men for all del ikke si noe om det, da kommer hundrevis av norske menn bosatt i Thailand, og ber deg komme deg tilbake til Norge.

Derfor: Ikke gjør som ærlige menn som Eirik Johannesen som forteller om erfaringer som bør deles og som noen kan lære av.

Som sagt — ikke si noe, i hvertfall ikke høyt.


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments