Dette er kanskje litt utenfor akkurat flypriser me…


Arne Bunæs 9:33pm Jan 6
Dette er kanskje litt utenfor akkurat flypriser mellom Thailand og Norge, men skjønner jo at mange her har synspunkter på service, og diverse flyselskaper. Har vurdert forskjellen mellom SAS og Norwegian. Nå flyr riktignok ikke SAS lenger til Thailand, men mange av dere bruker sikkert selskapet videre fra Oslo til andre destinasjoner i Norge og utland. Hvem foretrekker dere av selskapene?

Morten Strande 9:37pm Jan 6
det med nyest og best fly

Hans-Petter Kristiansen 9:50pm Jan 6
Tja, har flydd begge innenriks og der er de vel rimelig like, samme kan man vel si intra Europa. DY er ut i fra mitt syn et meget bra selskap på longhaul når det gjelder å fly direkte. Synes det er direkte synd at SAS ikke prøver seg på BKK ruta fra OSL, men mulig det har noe ang codeshare samarbeidet med TG og gjøre. Men tilbake til spørsmålet ditt, same same, just different (livery) 😛

Martin Rønnestad 10:49pm Jan 6
Sas har ifølge prisene jeg har sett på siste månedene konkurert bra med Norwegian. Dette er nok SAS Go Light billettene, som må påpekes ikke er inlkudert innskjekket baggasje heller. Norwegian har 10g håndbaggasje, SAS har 8kg. Jeg flyr alltid og kun med Norwegian så lenge det ikke er åpenlyse prisforskjeller eller reisetider. Dette for det at reward systemet til Norwegian er veldig bra, og gjør valget enda enklere. SÅ som oftest lavere priser, 10% cashback på vanlige billetter, gratis setereservering og gratis baggasje gjør at jeg ikke har noe imot en forsinkelse eller to iblant.

Peter Carlsson 11:08pm Jan 6
Selfølgelig Norwegian?

Arne Rødsand 12:46am Jan 7
Norwegian er best, SAS har for mye feil med flyene.

Steinar Henry 2:18am Jan 7
SAS

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments