Det er mye snakk om forsikringer for tiden og jeg …


Espen Andreassen 6:26am Jan 13
Det er mye snakk om forsikringer for tiden og jeg ser mange meninger og erfaringer.

Jeg vurderer denne forsikringen på bildet her nå og lurer på hva dere som har erfaring med dette synes. Og om dere har noen lure tips.

Jeg er 43, er ikke medlem av folketrygden og prisene er kun for meg, selv om det står med familie der.


Morten Aasheim 6:30am Jan 13
Hva slags valuta er de tallene der?

Morten Aasheim 6:39am Jan 13
For å sammenligne. 40 år, 5 mill THB per år, full Outpatient , 8000 for rom, 200K accident. Betaler 33K Baht per år.

Sigur Syvertsen 6:48am Jan 13
På 17 år har jeg aldri hatt privat forsikring – kanskje jeg har hatt flaks, og burde nok ha hatt det. Brakk riktignok ankelleddet for 2 år siden. Fikk litt rabatt på et kommunalt sykehus for det er min sykkel, og forsikringen er i mitt navn, og sykehuset er på hjemstedet. Hadde det skjedd andre steder måtte jeg betalt mer. Helfo måtte ut med drøye 10 000 kroner.. En australier på Bangkok-Phuket hospital hadde omtrent akkurat samme skadene som meg, og samme liggedøgn. Han måtte ut med 1 mill baht. Før var det vanskeligere med priv. forsikring pga alder – nå har det visst blitt lettere. Selv om jeg har runda 60 tar jeg sjansen – har planer om å reise hjem innen et par år.. Mye kan skje på den tiden, men litt gjerrig er jeg også……har en middels pensjon, og familien øker stadig…..

Peranker van der Weele 6:53am Jan 13
Hva betyr : possible coverage with loading.
Under pre exsisting condition.

Harald Iversen 7:12am Jan 13
ser en del forsikringsannonser for ekspax her på face også for tiden? men vet ikke hvor bra disse er ?

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments