Da ble jeg hentet av han som jeg leide mc av tidli…


12:00am Jan 1
Da ble jeg hentet av han som jeg leide mc av tidligere i dag. Slang mc på lasteplanet og satte meg inn og dæven som han kjørte ? Som dere ser kom ikke idioten langt. Jeg brukte sikkerhetssele og alt bra med meg, værre med tullingen som kjørte han tredde hele fuckings tryne inn i frontruta ? Jeg var så forbanna og ga han 8000 Bath og sa fuck off, I’m waking.

Gikk en stund så stoppet jeg en minibuss med tyskere i som lot meg sitte på til fastlandet, fant ut at de skulle til Bankok så jeg tilbyde meg og betale for halve turen mot at de svingte innom Pataya. Det var helt greit for dem.

Nå sitter jeg her da etter middagen, litt småstøl etter ulykken og lurer på om jeg tørr og våge meg ut i trafikken igjen. ??? Trafikken her kan jo til tider skremme fanden på flatmark ?


(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments