Barneskolen i Chumpea , KhonKhan Thailand, søker …


Nipaporn Synnestvedt 7:46am Jul 3
Barneskolen i Chumpea , KhonKhan Thailand, søker for Engelsk lærer. Kanskje noen her interessert i å blir lærer. Ta kontakt for får mer informasjon på melding. (Fast lønn ca 35000 BTH, Gratist sted å bo)

Ingrid Elisabeth Stubberud Wöllert 8:24am Jul 3
Hei! Jeg er lærer og bor i Thailand. Vil gjerne ha mer info 🙂

Joy Raknailuang 10:34am Jul 3
Hei Ingrid Elisabeth Stubberud Wöllert, Jeg tror du må gå inn på SAP Education på Facebook og sende inn melding der 🙂 Håper du får mer info 🙂 Lykke til !

Olav Aakernes Smith 11:03am Jul 3
Det er nok bare drukkenbolter fra engelsktalende land som far slike jobber dessverre. Ikke rart dem ikke kan engelsk her! Jeg haaper du klarer testene og faar jobb Ingrid Elisabeth Stubberud Wöllert !

Bjørn Tipsit Larsen 11:21am Jul 3
Jeg har også fått tilbud om å bli Engelsklærer for ungdomskolen her i området hvor vi bor – så nå venter jeg bare på dato for når de vil jeg skal begynne.
Regner med det blir først nå etter ferien… 🙂

Olav Aakernes Smith 11:35am Jul 3
Det er nok lettere paa landsbygda, der har dem stor mangel og benytter ungdom fra USA og England paa 3-6 maaneders kontrakter.

Frode Otmc Småvik 11:41am Jul 3
Er utdannet lærer og har tenkt litt på dette. Finnes noen muligheter, spesielt på internasjonale skoler, ingen norske. Forøvrig er det få farlanger som klarer å leve for 35k baht i måneden, måtte evt vært i tillegg til ‘trygd’/pensjon 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments