Ang det og bygge hus I Thailand, eller kjoepe leil…


12:00am Jan 1
Ang det og bygge hus I Thailand, eller kjoepe leilighet I konas navn etc etc.

Her fremkommer det veldig mange kommentarer paa dette emnet, at skal man bygge eller kjoepe, ja saa maa man soerge for en kontrakt som sikkerhet I tilfelle forholdet mellom oss selv og kona, samboeren skulle ryke. Dette for at man ikke skal tape alt selv.

Men jeg har en del andre tanker om dette, og lurer paa om jeg er alene om dette?

Foerst maa jeg jo si, at om jeg skulle bosette meg paa ett turiststed som f.eks Pattaya, Huahin, eller Puket, ja saa ville saken stille seg litt annerledes, ogsaa for meg. Men min forutsetning er oss som oensker, og selv velger og bygge og bo ut I jungelelen, I en eller annen landsby.

For det foerste, saa eier jo kjerringene allerede eiendommene, de har gjerne ett lite hus der fra foer, men ikke med en standard og velvaere som tilfredstiller oss europere, slik var det I hvertfall I mitt tilfelle.

For det andre, saa er det vesentlig billigere og foere opp hus her, og da tenker jeg paa arbeidskostnader og en god del av byggematriellet.

Og for det tredje vil vi jo ikke ha noen husleieutgift etterpaa, altsaa de aarene vi bor sammen med kona om det naa en gang I fremtiden skulle bli brudd mellom oss. Det skjer jo her, akkurat som I Norge.

For det fjerde, om du er gift I Norge og det blir brudd, saa stikker jo kona av med halvparten av din formue uansett om dere ikke har saereie.

Saa jeg spoer derfor, hvorfor I all verden skal jeg ha en kontrakt med kona om bruksretten til huset om det skulle ta slutt?

Jeg kaller dette ren idioti, og det av den enkle grunn av at hva fan skal jeg med huset om det foerst skulle gaa saa galt?

Jeg ser for meg, at hvordan skal jeg kunne bo I denne landsbyen etterpaa om saa skulle skje? Og med hvilken rett skal jeg gjoere kona mi husloes? Om jeg skulle finne meg en ny kjerring, bytte ut den jeg har for en ny, hvordan ville det bli og bo I denne landsbyen da?

Saa hva farsken skal jeg med dette huset om saa skulle skje?

Eller er det noen som tenker at disse stakkars jentene skal kunne kjoepe oss ut? God morgen mann oekseskaft!

Er det rett av oss europere og tenke kun paa oss selv, det er jo vi som er kapitalistene, skal ikke jentene ha noe igjen for og ha <kastet> bort sine beste aar paa oss halvgamle ekaller som forelsker seg I disse ungjentene?

Nei, jeg synes aerlig talt det fremkommer utrolig mange egoistiske kommentarer om dette emnet her paa forumet vaart, og at vi boer vaere litt flinkere til og gaa inn I oss selv. Spesielt naar vi opptrer som bedrevitere og skal gi saakalte <gode> raad til andre nordmenn og forlanger som kommer etter.

I tillegg, saa er det dette forbannede maset om, bygg og bo lengst mulig vekk fra familien til kona!

Men om noen av dere ikke klarer eller evner og ha ett godt forhold til familien hennes, saa gjelder ikke dette alle oss andre nordmenn, eller skandinavere.

Noen av oss har det faktisk jaevlig bra sammen med dem. Noen av oss opplever at familien er positive, at de bryr seg, at de ikke vil at du skal betale for alt. Og de jobber som hester, baade for seg selv og andre, og ogsaa for at jeg selv skal trives.

Derfor oensker jeg at andre skal lese dette, thaiene er ikke saa gal som man faar inntrykk av her paa forumet, eller paa en barkrakk I Pattaya over ei halv ei sammen med en annen <forlang>. Det finnes gode og mindre gode Thaier, akkurat som med andre folkeslag, men generelt kan jeg si at de er ett mye mer omtenksomt og gavmildt folkeslag enn I hvert fall vi skandinavere, og kanskje spesielt nordmenn!

Skulle det bli slutt mellom meg og kona, ja da har jeg jo min trygd, jeg sulter jo ikke I hjel, og jeg har raad til og betale husleie. Jeg er ikke den som maa gaa paa gata og finne meg I alt for og overleve, men det virker som dette er helt greit for en god del av dere andre her paa forumet?

Hva er det for slags moral dere mine landsmenn er i besittelse av?


(annonser2)    thaipostno

    thaipostno