ADVARSEL ! TAXI SCAM I SAIGON ! Min kone og henne…


Eirik Holten 11:23am Apr 7
ADVARSEL ! TAXI SCAM I SAIGON ! Min kone og hennes venninne ble i går, 6. april 2016 forsøkt svindlet av en falsk TAXI I SAIGON. (HO CHI MINH CITY) Bildet viser bilen, i det den speeder bort fra åstedet. TAXI SCAM viser seg å være et stort problem i Saigon, med stor fare for å bli svindlet for store beløp, ranet, eller i verste fall skadet og kanskje også drept ! Vi anbefaler instendig om at de som trenger taxi i Viet Nam bare bruker registrerte og seriøse taxifirma. Piratene styler bilene sine som ekte taxier, så det kan være vanskelig å se forskjell ! I de seriøse selskapene har sjåføren ID-kortet sitt stående synlig på dashbordet. Ta gjerne et bilde av det når du setter deg inn. Har han ikke synlig ID-kort i bilen, er han pirat, og du risikerer livet om du benytter han !

Tom Haaland 11:28am Apr 7
Grei info, takker

Trond Zaphirax 11:34am Apr 7
Hvis de kan style bilene til å se ut som en taxi, så klarer de sikker å mekke til et falskt ID-kort også. Trenger jo ikke engang være en spesielt god forfalskning siden det står på god avstand fremme i bilen og det ikke er noe man får studert spesielt nøye.

Jørgen Udvang 12:39pm Apr 7
Jeg bruker stort sett Mai Linh Taxi når jeg er i Saigon. De fleste (men ikke alle) bilene deres er malt i en karakteristisk grønnfarge som er vanskelig for svindlere å kopiere. Mai Linh er også det mest pålitelige selskapet, muligens ved siden av Vina Sun.

Jørgen Udvang 12:40pm Apr 7
http://www.taximailinh.com/

Jørgen Udvang 12:43pm Apr 7
Forøvrig er det verdt å merke seg at nordmenn ikke lenger kan reise ubegrenset ut og inn av Vietnam uten visum. Etter at de inkluderte mange flere land i avtalen, skjerpet de også inn på reglene. Nå er det maksimum en innreise per måned og man må alltid vise returbillett i passkontrollen.

Tore Frugård 6:07pm Apr 7
Takk for tipset.. Dette er gode ting og få informasjon om her.

Terje Gramstad 3:57am Apr 8
Vi ble lurt for et par uker siden,betalte kraftig over pris på en tur.

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x