Administratorer… Kjære… Jeg skriver nå dette…


Tore Audun Johnsen 5:41pm Feb 23
Administratorer… Kjære… Jeg skriver nå dette innlegg på Deres internettside "Norsk Thailand Forum" å finner mitt innlegg slettet, da på oppfordring (etter min mening og sannsynlige antagelser), PER Per Spangebu, da han oppfordret Administrasjon pr. inlegg på samme forum til å gjøre dette. Jeg vil derfor på overnevnte grunnlag få be om Deres forklaring for hvorfor mine innlegg nå er slettet . Denne dialog må gjerne besvares via Deres nettsted Norsk Thailand Forum. Med vennlig hilsen Tore A Johnsen

Tore Audun Johnsen 5:58pm Feb 23
Til etterettning, i tilfelle dårlig smak i munnen, vil jeg påberope følgende konklusjon I FELLESKAP, med Norske internett brukere ref ; Dommene er nok skrevet på thai. Så den kan jeg ikke finne. Uttrykksikonet smile Men her er utdrag på engelsk: whoever imputes anything about another person to a third person in a manner likely to impair the person’s reputation or place the person in contempt or hatred by others. When defamation is committed by publication or other media made visible by any means, the offender is liable for imprisonment for up to two years and a fine of up to 200,000 baht. If the person who is accused of defamation is able to prove that the statement is true, the person shall not be punished.

Tore Audun Johnsen 5:59pm Feb 23
For dem som fulgte tråden å var "litt nyssgjerrig" lissom… 🙂

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments