Admin, hva med å gjøre denne gruppen til lukket?…


Kong Dani 6:30pm Mar 20
Admin, hva med å gjøre denne gruppen til lukket? Det er unødvendig at alle på vennelisten min skal se hver gang jeg kommenterer eller spør noe om thaigramatikk, for alt man skriver i denne gruppen kommer nemlig opp på feeden til alle på vennelisten. De få som evt har interesse av det, joiner gruppen. Det ble nettopp holdt en avstemning om akkurat samme tema i en annen thaigruppe som du ser på bildet her.

Svein Øivind Dahlseng 6:41pm Mar 20
ja noen synest det er flaut å kjomentere når de vet at vennene kan se det, personlig er jeg av den instillingen av at jeg er en elev fremdeles, ja jeg er nok av de mest ivrige også en viderekommende, og ikke flau eller redd for å drite meg ut, på å gjøre feil for eksempel. men dette kan dere få ta en avgjørelse på, men nå finnes det flere lukede grupper, men der er det lite aktivitet, eller de er ikke markedsført noe da bare noen viderekommende der, ei gruppe er for muntlig thai, for å øve litt på det. ei for skriftlig for viderekommende.

Svein Øivind Dahlseng 6:42pm Mar 20
men også har gruppen vært Public for å få opp medlemsmassen.

Ulf Lyssand 6:58pm Mar 20
Kommer ikke til å stemme, blir det samme for meg.
Har vel slitt ut alle vennskap på facebook allerede av all denne thai skrivinga mi.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno