Stavanger – london – singapoore – Phuket . 32 kg med mat i kofferten . Bla 5 kg frosne Grøndlans reker . Når kofferten ikke kom sammen med meg til Phuket, håper eg at eg slipper og se den igjen.tenker den stinker litt nå
|
|||
|
|||
Kofferten min kom 4 dager for sent med KLM den var lastet med Reker og Krabbe og laks hehehe kastet alt i bosset kofferten og 🙂
|
|||
|
|||
??ferskfrosent mat hoppe æ glatt over men røyka og tørket er helt OK.
|
|||
|
|||
Tar da ikke med dårlige Grønlandsreker til Thailand ?
|
|||
|
|||
De er nå mye bedre enn de ferskvanns rekene vi får her nede
|
|||
|
|||
Jaja. Hver sin smak. Er du fastboende der?
|
|||
|
|||
Mye av forskjellen på rekene er at de herfra er ekstremt salte. De thailandske oppdrettstekene er sv veldig god kvslitet synes jeg
|
|||
|
|||
Offshore pendler Jørn
|
|||
|
|||
Da skjønner jeg at du vil ha med deg mat herfra
|
|||
|
|||
Eg hadde med for og vise familien hva vi spiste her i Norge av reker og krabbe
|
|||
|
|||
Ta heller med røykalaks og kveite hold sæ mye bedre og det lika dem?
|
|||
|
|||
Gir blaffen i hva andre liker. Tar med mat jeg liker 🙂
|
|||
|
|||
Du så kor det gikk??
|
|||
|
|||
SÅÅÅÅÅÅÅÅ ening med deg Geir 🙂 🙂
|
|||
|
|||
Må ikke høre på de TØFFE gutta som bare spiser Thai mat når de er i Thailand 🙂 🙂 Har reist til Thailand i 20 år her men kjekt og vise Norsk mat i Thailand 🙂
|
|||
|
|||
Kjekt og ha litt div i fryseren 🙂
|
|||
|
|||
Makrell i tomat er tingen. Og røkelaks. Norsk sjokolade. Freia
|
|||
|
|||
Hva med grønnskjell? Er det å oppdrive i Thailand?
|
|||
|
|||
Blir fort lei suppe og ris ja.men reker blir dårlig fort.krabbe holder nok bedre ja.makrell har dem og i Thailand bare det er dyrt?
|
|||
|
|||
Synes norske krepsdyr og krabber er de beste, så jeg forstår godt hvorfor du tar med.. Tipper du er populær når du kommer med godsakene 🙂
|
(annonser2)