Enklere å følge Thaipost.no fra mobilen

Med en en smartphone eller et nettbrett har det nå blitt enda enklere å følge alt som skjer på Thaipost.no. Alt du trenger å gjøre er å laste ned den populære appen Tapatalk. Den vil også gi automatisk push-varsler, som er en veldig kjekk funksjon for å bli påminnet når det kommer nye poster på Thaipost. Men funksjonen kan slås av om du skulle ønske det. Denne appen kan du laste ned direkte fra nedlastingsbutikken du bruker for din mobiltelefon:

Appen er relativt selvbeskrivende, men her er likevel en liten trinn for trinn guide. Merk at skjermbildene kan variere litt avhengig av ditt operativsystem, programvareversjon og instillinger.

  1. Last ned og installer appen enten fra en av linkene over eller ved å bruke app-butikken (Google Play eller Apple Store) på mobilen eller nettbrettet ditt.Screenshot_2016-02-13-18-04-51
  2. Åpne Tapatalk og søk etter “Thaipost.no”. Når den dukker opp, så velger du å følge den. Screenshot_2016-02-13-17-31-27
  3. Du vil nå finne Thaipost.no i menyvalget Følger i bunnmeny (der hvor du har Feed – Følger – Varsler – Meg).
  4. Klikk deg inn på Thaipost.no-ikonet for å få opp alle bevegelser på Thaipost.no.Screenshot_2016-02-13-17-51-28

Ellers er det bare å eksperimentere.

Obs! Innlegg som er forfattet av “Thaipost bot” er ikke opprinnelig fra Thaipost.no, men er auatomatisk importert fra diverse andre nettsteder. Kildene til de enkelte innleggene finner ved å klikke deg inn på de.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments