Nordic Section • Re: Nordmenn i Hua Hin

Hva vet en Nordmann som har bodd 25 år i Isan om forholdene i Hua Hin?, han vil med stor sannsynlighet av erfaring si at dere ikke har kjennskap til Thailand i det hele tatt, for dere bor ikke oppi Thaier hele tiden. I mange tilfeller kan man få det inntrykket at det er de som sitter med nøkkelen til vettet :)

Ja, fri og bevares.

Hvis det å kjenne Thailand betyr å leve tett med thaier,
så står jeg heller over. I løpet av mine snart 10 år i Hua Hin, så er sporadisk kontakt mer enn nok.
Holder i lange baner, for meg i hvert fall…
Kanskje er det litt på kanten å skrive slikt, men sånn er det for oss, min thaikone gjennom 36 år og meg selv!

Sånn er det med den saken.(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments