Hei folkens? Sikkert et litt teit spørsmål je…


Hanne-Sylvia Furuseth 8:55am Sep 9
Hei folkens? Sikkert et litt teit spørsmål jeg kommer med, men kan dere forklare dette her med bonuspoeng/kort osv? Hvordan gjør man det, og hva lønner seg å ha av eventuelle medlemskap? Er heeeelt grønn når det gjelder dette, så vil gjerne ha det inn med t-skje???

Jon Kanon Døvle 9:08am Sep 9
Om du flyr ofte får du bonuspoeng som du kan bruke til nye billetter, oppgradering, mat drikke ombord f eks.
Det lønner seg å ha og er stort sett gratis.
Om du blir medlem hos SAS feks kan du bruke poeng fra andre selskap som er en del av Star aliance.
Da kan du få poeng fra thai Airways og legge de inn hos SAS
Om du flyr så mye at du får sølv, gull eller etter vert platina får du tilgang på loungen. Da er det gratis mat/drikke. Men det krever mange reiser i året.
Kan også knytte det til et kredittkort og få bonuspoeng for reiser du handler med det og ellers bruk av kredittkort.

Jon Kanon Døvle 9:11am Sep 9
Jeg har reist mye med jobben, men vi brukte ofte billigste alternativ på reisene. Da blir det lite poeng. Bussinessen og første klasse får du mye poeng for, økonomi lite. Og flyr du med forskjellige selskap som ikke har samarbeid blir det også verre å samle inn poeng.

Jon Kanon Døvle 9:12am Sep 9
Kott fortalt så belønnes du for å være lojal mot et selskap

Espen Intai Wold 9:23am Sep 9
Normalt gir en t/r Norge-Thailand med Thai Airways på økonomiklasse, EN gratisreise med SAS i nnenlands i Norge. Norwegian gir 5-20% cashpoints av prisen tilbake, som du kan bruke på nye flyresier. Tips: Bruk SAS Eurobonus MasterCard, ev. Norwegian Bank kredittkort, til ALT du handler til daglig, og tjen poeng. En families normalt forbruk burde gi en til tre innenlandsreiser i året.(kombiner med Trumf-kort der det går an, og dra inn DOBBELT 😉 )

Hanne-Sylvia Furuseth 9:55am Sep 9
Tusen takk for gode svar!!! 🙂

Ketil Ingilæ 10:18am Sep 9
Bruker norwegian kort til alt. Man får jo 1 prosent i bonus av alt bruk. Melk,øl, reparere bilen, pusse opp huset. Kan bli mye bonus da. Men man må betale alt tilbake mnd etter slik at det ikke blir renter på det. Ellers så e det ikke gebyr på utak i minibank i utlandet.

Jørn Aasland 5:59pm Sep 9
Jeg bruker Finnair Plus og Finnair MasterCard. Har fått Gull Status nå. Får poeng med Finnair og andre OneWorld selskaper som bl.a. British Airways, Qatar Airways mfl. Poeng bruker vi til bonusturer, men kan også brukes til delbetaling, oppgradering, kjøp av seter, Internett mm… Finnair har rimelige billetter, flyr over Russland og sist men ikke minst; de bruker helt nye fly Til Thailand ? (Airbus A350)
https://www.finnair.com/no/no/a350

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments