Godmorgen ? Etter som jeg har skjønt bor det c…


Roger Albertsen 12:25am Apr 2
Godmorgen ? Etter som jeg har skjønt bor det ca 5 mill i BKK. Men likevel er det ikke en eneste siggarett sneip og se selv på en søndags morgen. Imponerende. Her kunne Norge lært noe. ???

Bjørn Brøchner 1:06am Apr 2
Bor nok flere enn det ca 11 mill i 2016 ca 8,2 mill i 2010 ca 5,3 mill i 2004

Bjørn Kjelstadli 1:11am Apr 2
Stumper man røyken i gata kan det bli dyrt….

Bjørn Brøchner 1:14am Apr 2
Ja men det er fortsatt en del utfordringer med søppel litt utenfor der folk beveger seg.

Roar Husby 1:38am Apr 2
Ikke enkelt å si hvor mange bor det i BKK. Mange variabler rundt det. Hva kreves for å være boende ? Hus, leiekontrakt, lønn, visa, ID, pass, bo natt eller dag, familie etc. Mange har f eks ikke ID og er ikke registrert i Thailand. Men til ditt poeng, ja Norge har mye å lære.

Jørgen Udvang 1:55am Apr 2
Den reelle befolkningen i Bangkok er sansynligvis mellom 15 og 20 millioner. Det er umulig å finne et eksakt tall, siden en stor del, sansynligvis over halvparten av befolkningen, er registrert på sin opprinnelige adresse ute på bygda. Når jeg sier Bangkok inkluderer jeg de nære naboprovinsene Samut Prakan, Nonthaburi og Pathum Thani som i realiteten fungerer som en del av byen.

Jørgen Udvang 2:02am Apr 2
Når det gjelder det faktum at det ikke er mye sigarettsneiper å se på gaten i Bangkok, skyldes det i veldig stor grad at det i henhold til Thai tradisjon ikke regnes som høflig hverken å røyke, spise eller drikke når man er ute og går. I sentrale deler av Bangkok finnes det i tillegg daglig renhold.

Når det er sagt må jeg likevel påpeke at det knapt finnes noen by jeg har vært i hvor det ligger mer søppel og drit, ofte illeluktende, rundt omkring. Ikke i de sentrale delene, men i områdene rundt. Søppel blir ofte dumpet der det er enklest; rett ned der man står. Dette i kombinasjon med uvanlig mangelfult vedlikehold av gater, bygninger og annen infrastruktur gir dessverre ofte et veldig dårlig inntrykk.


Tom Stellander 2:03am Apr 2
Rundt 2000 baht i bot om politiet ser deg kAste sneipen På asfalten

Tore Sandvik 2:08am Apr 2
Rundt 10 mill i bkk og tar man med alt av illegalt og turister og de som kommer inn for å jobbe på dagtid og forstedene er det 20 mill.

Øivind Knudsen 2:09am Apr 2
God natt

Staale Nordbotten 2:19am Apr 2
Det er umulig å vite hvor mange det bor i byene i thailand siden det bare er de registrerte som telles og det er de ferreste.

Bjørn Kjelstadli 2:33am Apr 2
http://www.thebigchilli.com/features/back-on-bangkoks-streets-the-cigarette-police-who-target-foreign-litter-bugs

Einar Nikolaisen 2:45am Apr 2
lurer litt hvor du har vert ser sneiper overalt jeg hver gang jeg er i Bangkok

Trond Hansen 4:15am Apr 2
https://www.google.no/search?rlz=1C9BKJA_enNO693NO693&hl=nb&q=innbyggere+bangkok&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwi_taeH9ITTAhXCBiwKHUoDDAcQvwUIFigA&biw=1024&bih=653#fpstate=lie

Tor Arne Andersen 6:04am Apr 2
Men så finnes det jammen søppel eller,s i byene i Thailand

(annonser2)

  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments