Det andre kinesiske tempelet i Angsila

Guan Yin Shrine

Vis-a-vis Nezhas skrin ligger det noe mindre kjente Guan Yin-skrinet (ศาลเจ้าแม่กวนอิม) omringet av en fin hage og lite tempelkompleks. I likhet med Wihan Thep Sathit Phra Kitti Chalerm-tempelet som Nezhas-skrinet er bygget rundt, er også tempelkomplekset rundt Guan Yin et kinesisk tempel. Hagen er utstyrt med både toalett og flere benker å sitte på, så den fungerer dermed også fint til piknik og rasteplass.

Det andre kinesiske tempelet i Angsila

Slået op af Kong DaniMandag den 24. juli 2017

 

Ettersom begge disse skrinene ligger såpass nært, er det grunn til å tro at de tilhører samme tempelkompleks. Uansett er dette komplekset (eller denne siden av komplekset) omtrent helt overskygget av det store tempelet rett over veien, og det er vanskelig å finne noe informasjon om det på nettet.

Offisielt nettsted (kun thai)

Guan Yin Shrine i Angsila ligger i Samet-Angsila Road Soi 30.

 


(annonser2)

Angsila

Når folk hører Chonburi, så går tankene som regel rett mot Pattaya. Men provinsen består av mange interessante byer og steder. Angsila (อ่างศิลา) er eksempel på det. Dette er en nesten glemt landsby eller kommune (tambon), da den ligger midt mellom de to “viktigere” og mer kjente byene Bangsaen og provinshovedstaden Chonburi. Men det er […]

Mer...
  0 0 votes
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments